MVP JOKIĆ STIGAO U SRBIJU: Prva destinacija - somborski hipodrom (VIDEO)

Novosti online

16. 06. 2021. u 19:50 >> 20:09

Najbolji košarkaš sveta Nikola Jokić vratio se u Srbiju, ali se nije stavio na raspolaganje selektoru Kokoškovu nego se zaputio u rodni Sombor i na tamošnji hipodrom.

МВП ЈОКИЋ СТИГАО У СРБИЈУ: Прва дестинација - сомборски хиподром (ВИДЕО)

Nikola obožava konje odmalena

Poznato je koliko ovogodišnji MVP najjače lige sveta voli konje i više puta je pričao o tome da se ranije čak i bavio konjskim trkama, a sada je posle naporne NBA sezona odmah posetio hipodrom u svom rodnom gradu.

Za medije nije želeo da priča, ali je dozvolio ekipi RTS da ga snimi na hipodromu kako se opušta vozeći svog konja u jednosedu.

U Somboru se priprema svečani doček, saznaje RTS od predstavnika lokalne samouprave.

Jokić je u sezoni koja se završava u NBA bio najbolji igrač regularne sezone, a u plej-ofu je ispao u polufinalu Zapada od Finiksa. 

I bez njega Srbija ima jako moćan tim, ali i sam selektor Kokoškov je izjavio da bi Jokić bio ogromno pojačanje ukoliko bi zaigrao za Srbiju.

O Jokiću je na konferenciji za štampu pričao i kapiten tima Miloš Teodosić, a tim će bez njega sigurno igrati na predstojećem "Akropolis kupu" u Grčkoj. 

(RTS)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (23)

HRVAT SVE PRIZNAO, I TO U KAMERU! Ovo je rekao o derbiju Zvezde i Partizana (VIDEO)