PANATINAIKOS TRAŽI OGRANIČENJE PLATA U EVROLIGI: Čelnici grčkog tima govorili i o potvratku Obradovića

Novosti online

17. 06. 2021. u 15:48

GRČKI evroligaš Panatinaikos održao je konferenciju za medije na kojoj se govoorilo o trenutnom momentu u kome se klub nalazi.

ПАНАТИНАИКОС ТРАЖИ ОГРАНИЧЕЊЕ ПЛАТА У ЕВРОЛИГИ: Челници грчког тима говорили и о потвратку Обрадовића

Foto: EPA-EFE/Georgia Panagopoulou

Dimitris Janakopulos ostaje na čelu kkluba, ali neće dodatno finansijski pojačati klub. 

- Biće ovo još jedna teška sezona za Panatinaikos. Mi ćemo slediti isti model, s tim što će naš budžet u potpunosti zavisiti od prihoda, poručio je generalni direktor kluba Panajotis Triantopulos koji ističe da je klub i dalje na prodaju. 

- Sve je promenjeno zbog kovida. Naš prioritet je da osiguramo zakup hale OAKA kako bismo je koristili u narednih 49 godina.

Prema njegovim rečima promene u Evroligi su najava budućih koraka.

- Ulazak u Odbor (Evrolige) je veliki uspeh za klubove jer su do sada ulagali novac bez odgovarajućih prihoda i to mora da se menja. Potrebno nam je više timova koji će da slede naš trenutni model i ne da ne zavisie od silnih miliona uzetih iz džepova njihovih vlasnika. Čak smo predložili da se ograniče plate u Evroligi. Ne razmišljamo samo o sadašnjosti, već i o budućnosti", dodao je direktor PAO koji je ponovio demanti da je klub imao bilo kakav kontakt sa Željkom Obradovićem s temom njegovog mogućeg povratka u Atinu.

Dodao je da će Panatinaikos prvo razgovarati sa aktuelnim trenerom Odedom Katašom, a zatim će odličiti o budućem smeru tima.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

POČINJE TENISKI USTANAK: Đoković je upozoravao, nisu slušali - Teniseri sada najavljuju štrajk