I CRNOGORKE STARTOVALE POBEDOM: Grkinje lak zalogaj

Novosti online

17. 06. 2021. u 20:30

CRNOGORSKE košarkašice trijumfalno su započele Evropsko prvenstvo, sigurnom pobedom nad selekcijom Grčke rezultatom 70:55, u prvom kolu grupe B koje se igra u Valensiji.

И ЦРНОГОРКЕ СТАРТОВАЛЕ ПОБЕДОМ: Гркиње лак залогај

FOTO: FIBA

Izabranice Jelene Škerović su imale probleme da naprave razliku, jer su Grkinje u uvodnim minutima meča bile prilično precizne u šutu. Ipak, u finišu prvog dela igre, naše komšinice su otišle na maksimalnih 17 poena razlike.

U drugom poluvremenu su Helenke zapretile na osam minuta do kraja i spustile razliku na samo sedam poena, ali za potpuni preokret nisu imale snage.

U pobedničkom timu najefikasnije su bile Milica Jovanović sa 19 poena i osam skokova i Jelena Pašić sa 16 poena i šest uhvaćenih lopti. Kod Grkinja je Marija Fasouli postigla 21, a Angelika Nikopolu 19 poena.

U drugom kolu, Crnogorke danas igraju sa najboljim košarkašicama Italije od 15.00, a u nedelju ih očekuje okršaj sa našom selekcijom u podne.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

MITROVIĆEVA MAJSTORIJA: Gol za pamćenje, zatresao mrežu Švajcaraca (VIDEO)