KLIPERSI U FINALU ZAPADA! Mičelovih 39 poena nedovoljno Juti za majstoricu

Novosti online

19. 06. 2021. u 08:27

KOŠARKAŠI LA Klipersa posle preokreta nadigrali su Jutu sa 131:119 i sa 4:2 u pobedama izborili plasman u finale Zapadne konferencije gde ih ček Finiks koji je počistio Jokićev Denver.

КЛИПЕРСИ У ФИНАЛУ ЗАПАДА! Мичелових 39 поена недовољно Јути за мајсторицу

Foto AP

Juta je na gostovanju odlično ušla u meč i povela na samom startu da bi do poluvremena došla i do dvocifrene prednosti pa se učinilo da će izboriti i majstoricu.

U drugom poluvremenu Klipersi preuzimaju inicijativu i predvođeni Teransom Manom uspevaju obe četvrtine da dobiju sa dvocifrenom prednošću za ubedljivu pobedu i plasman u finale Zapadne konferencije.

Juti nije pomogla ni nova odlična igra Donovana Mičela koji je meč završio sa 39 postignutih poena uz po 9 asistencija i skokova, a odlično su ga pratili Klarkson i O' Nil sa po 21 poenom, dok je hrvatski košarkaš Bojan Bogdanović meč završio sa 14 poena.

U pobedničkom timu najefikasniji je bio Terans Man sa 39 poena, a sjajno su ga pratili Pol Džordž sa 28 i Redži Džekson sa 27 poena.

LA Klipersi su nadigrali prvoplasiranu Jutu sa 4:2 u pobedama i u finalu će se nadmetati sa Finiksom koji je deklasirao Denver.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

Kako da vreme na poslu bude ispunjeno zadovoljstvom – Pogledajte dugačak spisak benefita koje nudi Mercator-S