BRUKS I ŠKORIĆ PRED BELGIJU: Težak i ozbiljan zadatak, moramo da verujemo u sebe

Tanjug

25. 06. 2021. u 15:46

KOŠARKAŠICE Srbije Jelena Bruks i Maja Škorić kazu da će tim imati ozbiljan i težak zadatak protiv Belgije u polufinalu Evropskog prvenstva u Valensiji.

БРУКС И ШКОРИЋ ПРЕД БЕЛГИЈУ: Тежак и озбиљан задатак, морамо да верујемо у себе

FOTO: N. Paraušić

Izabranice Marine Majlković sutra od 21 sat boriće se protiv Belgijanki za ulazak u finale Evrobasketa.

- Znamo protiv koga igramo, biće izuzetno teško. I da ih potpuno poznajemo, moramo najviše da verujemo u sebe i ono što mi radimo. Ovo je jedna polufinalna utakmica, ogroman je uspeh što smo opet među četiri. Daćemo sve od sebe, jer jedna je utakmica. Obe ekipe žele da budu u finalu. Imamo još dan i po da se spremimo, ako ispoštujemo sve što Marina i stručni štab od nas traže, mislim da ćemo slaviti na kraju utakmice - rekla je kapitenka jelena Bruks u video izjavi.

Škorić kaže da je istrorijska pobeda protiv Španije u četvrtfinalu zaboravljena i da je sav fokus usmeren na pripremu za sutrašnji meč.

- Svi želimo pobedu, zato smo se spremali i došli. Pristupićemo maksimalno ozbiljno onome što nas čeka. Emocije su se slegle posle prethodne utakmice, sada je vreme da se u potpunosti fokusiramo na ono što dolazi. Imamo ozbiljan zadatak pred nama. Respektujemo ekipu koja ima odličnu timsku atmosferu, igru i vrhunske individualce. Treba još da radimo i da ovoj utakmici pristupimo na najbolji mogući način - poručila je Škorić.

U prvom polufinalu od 18 sati sastaju se Francuska i Belorusija.

Zapratite Novosti sport na Fejsbuku

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

POČINJE TENISKI USTANAK: Đoković je upozoravao, nisu slušali - Teniseri sada najavljuju štrajk