BOMBA U EFESU: Micića menja Teodosić?

Novosti online

26. 06. 2021. u 13:58

VASILIJE Micić mogao bi da napusti Efes i ode u NBA ligu, a Turci žele da njegovo mesto popune još jednim Srbinom i to Milošem Teodosićem.

БОМБА У ЕФЕСУ: Мицића мења Теодосић?

FOTO: M. Vukadinović

Tako barem pišu italijanski mediji. Impresivna sezona koju je Teodosić imao u Virtusu privukla je ozbiljne ponude u Bolonju, što i ne čudi.

Po pisanju italijanskih medija Miloš Teodosić bi mogao da bude jedno od najvećih pojačanja Efesa za narednu sezonu. Isti izvori javljaju da sve do 10. jula Teo ima klauzulu u ugovoru po kojoj može da promeni sredinu, ali je neophodno da novi tim na račun italijanskog kluba uplati 250.000 evra!

Efes navodno neće odustati od Teodosića, koji i te kako ima iskustva u igranju u Evroligi, a nosio je dres i Klipersa u NBA ligi.

Ima jednu titulu u Evroligi, jedno priznanje za MVP-ija istog takmičenja i dva puta je bio MVP regularne sezone Evrokupa, a bogatu karijeru je dodatno ”kitio” medaljama sa Srbijom.

Shodno svemu tome, bio bi sjajno pojačanje za Efes, a da li će se to i dogoditi – ostaje da vidimo.

(Meridian sport) 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

INOVACIJE NA BUŠOTINAMA NAFTE I GASA: Ključ za održivost, efikasnost i ekološke izazove