FINIKS SLAVIO U LOS ANĐELESU: Sansi blizu velikog finala NBA lige (VIDEO)

Novosti online

27. 06. 2021. u 07:53

KOŠARKAŠI Finiksa pobedili su Los Anđeles Kliperse u utakmici na mali broj poena - 84:80 i sada ih jedan trijumf deli od plasmana u veliko finale NBA lige.

ФИНИКС СЛАВИО У ЛОС АНЂЕЛЕСУ: Санси близу великог финала НБА лиге (ВИДЕО)

FOTO: AP/Tanjug

To je prilika da se Sansi domognu meča za prsten, prvi put posle 1993. godine i čuvene generacije koju je predvodio Čarls Barkli.

Na ovoj utakmici i jedni i drugi su loše šutirali, posebno za tri poena - LA Klipers 5/31 - Finiks 4/20, kombinovano 9/51.

Ipak, uprkos lošim procentima izabranici Montija Vilijamsa su pronašli način da dođu do zlata vredne pobede. Inače, ovo je prvi brejk koji je napravljen u finalnoj seriji Zapadne konferencije.

Najefikasniji kod Sansa bio je Devin Buker sa 25 poena, pratio ga je Diandre Ejton koji je meč završio sa 19 poena i 22 skoka. Na drugoj strani najbolji je bio Pol Džordž koji je takođe upisao dabl-dabl 23 poena i 16 uhvaćenih lopti, dok je Redži Džekson dodao 20.

Podsetimo, peta utakmica na programu će u noći između ponedeljka i utorka u Arizoni.

Zapratite Novosti sport na Fejsbuku

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

Ovo je najpopularnija destinacija u toku septembra i oktobra Last Minute akcija! Platite 6 noćenja, a boravite 9 ili 10!