VREME JE ZA NOVO ZLATO: Srpske gracije ruše Francusku u finalu Evropskog prvenstva!

Promo

27. 06. 2021. u 16:00

IAKO pred svako veliko takmičenje već godinama unazad znamo da će košarkašice Srbije ostaviti srce na terenu, sada već znamo i da će osvojiti medalju.

ВРЕМЕ ЈЕ ЗА НОВО ЗЛАТО: Српске грације руше Француску у финалу Европског првенства!

FOTO: FIBA

Srebro je zagarantovano, ali znajući ih - neće se zadovoljiti "samo" srebrom!

Kladionica Meridian za finale Evropskog prvenstva igračima poklanja 2.000 RSD za klađenje

Tokom svih ovih godina dobile su brojne nadimke, od šampionki preko lavica i kraljica, ali čini se da više ni reči nisu dovoljne da ih opišu.

Nakon velike borbe i još veće drame u polufinalu Evropskog prvenstva, u kojem su pobedile Belgiju (74:73), srpske košarkašice će u velikom finalu odmeriti snage sa Francuskom, koja je eliminisala Belorusiju.

U dramatičnom finišu polufinala verovatno je celoj Srbiji srce zastalo na sekund dok su arbitri većali da li će se koš Belgije priznati ili ne, a ako mislite da vas u finalu čeka manja drama - ne nadajte se uzalud, one su navikle da se bore do poslednje sekunde.

Kladionica Meridian za finale Evropskog prvenstva igračima poklanja 2.000 RSD za klađenje

Tako će biti i protiv Francuske, sa kojom su već sastajale deset puta, a obe selekcije imaju po pet pobeda, što znači da nas čeka pravi spektakl.

U to ime, Meridian je rešio da časti sve one koji će večeras od 21.00 biti uz naše heroine. Pre nego što se smestite u svojim domovima, kliknite OVDE i preuzmite bonus za sportsko klađenje u iznosu od 2.000 DINARA, a onda se prepustite užitku.

Pre finala, tačnije od 18.00 čeka nas i utakmica za treće mesto, u kojoj će se sastati Belorusija i Belgija, pa je tako važno da znate da vas SAMO U MERIDIANU čeka bonus na parove - i do 2000%! Dalje znate sami...

Podsetimo, Srbija je 2015. godine bila prvak Evrope, a 2019. su naše košarkašice osvojile bronzu.

Da li je vreme za novo zlato? Verujemo da jeste!

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

Kako da vreme na poslu bude ispunjeno zadovoljstvom – Pogledajte dugačak spisak benefita koje nudi Mercator-S