NA PUTU KA TROFEJU NAM STOJI "SRPSKA SNAJKA": Francuskinja živi u Beogradu i nosi naše prezime (FOTO)

Novosti online

27. 06. 2021. u 18:00

SRPSKE košarkašice večeras od 21 čas igraju finale Evropskog prvenstva protiv Francuske

НА ПУТУ КА ТРОФЕЈУ НАМ СТОЈИ СРПСКА СНАЈКА: Францускиња живи у Београду и носи наше презиме (ФОТО)

FOTO: FIBA

Srpkinje su ponovo u finalu, nakon drame protiv Belgije naše devojke su uspele da stignu do meča za titulu prvi put posle 2015. godine kada su postale šampione Evrope. 

Na putu će im se ovoga puta naći favorizovani rival Francuska, sa jednom "srpskom snajkom" u timu koja na dresu osi prezime Vukosavljević. 

- Beograd mi se dopao na prvi pogled, kao i ljudi. Opušteni su i prijatni. U Franuskoj svi mnogo rade, a na kraju dana žure kući. Ovde se živi potpuno drugačije. Koliko god čovek bio u gužvi, uvek nađe vremena za porodicu i prijatelje. To me je privuklo. Dobro se snalazim u gradu, čak sam počela da vozim. Volim da se prošetam do Ušća i Kalemegdana, da sednem u neki lep kafić s pogledom na reku. Ovo je sada moj grad. Moja porodica i prijatelji stvarno vole ovaj grad. Sviđa im se hrana, noćni život. Preporučivala sam im i ranije da dođu ovde, jer ljudi ne znaju dovoljno o Beogradu i Srbiji - rekla je ona. 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

POČINJE TENISKI USTANAK: Đoković je upozoravao, nisu slušali - Teniseri sada najavljuju štrajk