MVP LAVICA: Zato su one ponos Srbije - prva poruka Sonje Vasić po sletanju u domovinu pokazuje šta su prave šampionke

Nportal

28. 06. 2021. u 16:59

ZLATNE lavice stigle su danas oko 15 časova na aerodrom nikola Tesla u Beogradu gde su ih dočekali članovi njihovih porodica, košarkaški radnici i građani.

МВП ЛАВИЦА: Зато су оне понос Србије - прва порука Соње Васић по слетању у домовину показује шта су праве шампионке

Foto: KSS/M. S.

MVP Evropskog prvenstva, Sonja Vasić je po sletanju u domovinu još jednom pokazala o kakvim šampionkama se radi. Jer, šampion se ne postaje tek tako, neophodan je mukotrpan rad i veliko odricanje.

Iako su napravile najveći uspeh u karijeri, srpske košarkašice ne planiraju da se odmaraju i da spavaju na lovorikama. Vasićeva je poručila da njen tim tek treba da se pripremi za borbe koje ih očekuju na Olimpijskim igrama.

- Još uvek se nisu utisci slegli, nismo se ni naspavale i još uvek nismo ni svesne šta smo uradile. Bojažljivo i dalje ulazimo u sve i jedva čekamo doček. Dobro je što imamo nekoliko dana za odmor, da nam se sve slegne, ali s druge strane za nas nema odmora i čekaju nas novi izazovi. Tek nas očekuje gomila posla pred Olimpijadu i nadamo se novim uspesima - u dahu je poručila Vasićeva.

Posle dolaska na aerodrom zlatne devojke očekuje prijem kod predsednika Srbije Aleksandra Vučića u 19 časova, a zatim sledi svečani doček ispred Skupštine grada od 20 časova.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

Ovo je najpopularnija destinacija u toku septembra i oktobra Last Minute akcija! Platite 6 noćenja, a boravite 9 ili 10!