MAJA ŠKORIĆ KOD GRADONAČELNIKA: Vučević primio zlatnu košarkašicu

Novosti online

30. 06. 2021. u 14:57

GRADONAČELNIK Novog Sada Miloš Vučević sastao se danas u Gradskoj kući sa košarkaškom reprezentativkom Majom Škorić, povodom velikog uspeha koji su košarkašice Srbije postigle na Evropskom prvenstvu.

МАЈА ШКОРИЋ КОД ГРАДОНАЧЕЛНИКА: Вучевић примио златну кошаркашицу

FOTO: Tanjug

Vučević je čestitao Škorićevoj, ali i ostalim košarkašicama na osvojenoj zlatnoj medalji na Evropskom prvenstvu i istakao da retko koja država i narod imaju toliko dobrih sportista i sportistkinja, u individualnim ali i kolektivnim sportovima.

"Možemo konstatovati da su naše reprezentativke u košarci otišle prilično tiho u Španiju na prvenstvo ali su se vratile sa mnogo pompe i buke i ako možete da birate verovatno je uvek bolje tako", rekao je Vučević.

Škorić izjavila je da je veoma srećna i ponosna što je sa ostalim košarkašicama postigla ovaj uspeh, kao i da se nada da će na predstojećoj Olimpijadi uspeti da ostvare što bolji rezultat, te donesu još jednu medalju.

"Nadam se da će ovo biti povod za sve naše buduće naslednice i naše sugrađake, male Novosađanke, da jednog dana budu na mom mestu. To je jedan od najvećih ciljeva, za sve što dolazi u budućnosti", rekla je Škorić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

Kako da vreme na poslu bude ispunjeno zadovoljstvom – Pogledajte dugačak spisak benefita koje nudi Mercator-S