PRELOMIO: Bili Beron potpisao ugovor - na njegovim leđima će i dalje biti dres sa brojem "12"

Novosti

02. 07. 2021. u 15:56

AMERIKANAC je započeto u Crvenoj zvezdi nastavio i u Zenitu - odlična sezona je iza njega. Sa ruskim klubom je dogurao do 1/4 finala Evrolige gde ih je na jedvite jade izbacila Barselona. U domaćem prvenstvu su bili prvi posle regularnog dela, a u polufinalu plej-ofa su ispali od CSKA.

ПРЕЛОМИО: Били Берон потписао уговор - на његовим леђима ће и даље бити дрес са бројем 12

Bili Beron foto: M.Vukadinović

Košarkaški klub Zenit iz Sankt Peterburga objavio je danas da je produžio ugovor sa Bilijem Beronom.

On je imao ugovor do kraja sezone koja tek što nije počela, a Rusi su rešili da ga zadrže još godinu dana duže.

- Bili Baron je najvažniji igrač u našem timu. Njegove košarkaške kvalitete i karakter garancija su da će narednih sezona igrati za Zenit - poručio je Manos Papadopulos, sportski direktor ruskog kluba.

Amerikanac je započeto u Crvenoj zvezdi nastavio i u Zenitu - odlična sezona je iza njega. Sa ruskim klubom je dogurao do 1/4 finala Evrolige gde ih je na jedvite jade izbacila Barselona. U domaćem prvenstvu su bili prvi posle regularnog dela, a u polufinalu plej-ofa su ispali od CSKA.

- Supruga, sin i ja se radujemo što ćemo još dve godine biti deo porodice Zenita. Volimo Sankt Peterburg, dobro je što smo uspeli da se dogovorimo sa klubom. Radujem se što ću u budućnosti sarađivati sa Havijerom Paskvalom i njegovim trenerskim štabom kako bismo nastavili uspeh iz prošle sezone - poručio je Beron.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by BK «Zenit» (@zenitbasket)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

OSMANLIJE SU UČILE SRPSKI: Koje naše reči Turci i danas koriste

OSMANLIJE SU UČILE SRPSKI: Koje naše reči Turci i danas koriste

KADA se povede razgovor o srpskom jeziku često se govori o turcizmima, odnosno rečima koje su iz turskog ušle u naš jezik i tu se "odomaćile" tokom viševekovne otomanske prisutnosti u Srbiji. Međutim, malo se zna da su i naša kultura i jezik imali značajan uticaj na turski. Jedan od pokazatelja istorijskog značaja srpskog jezika jeste, između ostalih, i njegov status u Osmanskom carstvu.

21. 09. 2024. u 19:21

Komentari (0)

HRVAT SVE PRIZNAO, I TO U KAMERU! Ovo je rekao o derbiju Zvezde i Partizana (VIDEO)