CIFRE SE NE POKLAPAJU: Posle pisanja da će Kalinić zaraditi 2.400.000 evra, oglasila se Zvezda i otkrila pravi iznos

Novosti

16. 07. 2021. u 12:22

U KLUBU sa Malog Kalemegdana tvrde da je novac za transfer obezbeđen preko prijatelja, a ne od sponzora.

ЦИФРЕ СЕ НЕ ПОКЛАПАЈУ: После писања да ће Калинић зарадити 2.400.000 евра, огласила се Звезда и открила прави износ

Foto: Depozitfotos, N. Skenderija

Nikola Kalinić se vratio u Crvenu zvezdu i ove sezone biće veliko pojačanje kluba u Evroligi, ali i regionalnoj ABA ligi u borbi za trofej. Srpski reprezentativac imao je ponude Reala i Barselone iz Španije, te najvećeg Zvezdinog rivala Partizana.

Portal "Jurohups" preko naloga na društvenim mrežama objavio je informaciju da će Nikola Kalinić imati godišnja primanja u Crvenoj zvezdi od 1.200.000 evra, odnosno da će za dve godine zaraditi 2.400.000 evra. Međutim, Kuriru je iz kluba rečeno da te informacije ne odgovaraju istini:

Foto: Instagram printskrin/nikola_kalina

- Nikola Kalinić za prvu sezonu ima 500.000, a za drugu 600.000 evra! Obeštećenje na kraju sezone je 500.000 evra, što govori da klub može sledeće godine i da zaradi na njegovoj prodaji. Za igrača takvog kvaliteta - bagatela!

U Crvenoj zvezdi dodaju da su novac za Nikolu Kalinića obezbedili preko prijatelja koji su shvatili da se klub nalazi u nelagodnoj situaciji, pa su finansirali povratak srpskog reprezentativca.

Trener Dejan Radonjić zadovoljan je urađenim poslom i veruje da će Nikola Kalinić, uz Luku Mitrovića, Arona Vajta, Stefana Lazarevića i Nikolu Ivanovića biti više nego kvalitetno pojačanje za sve ono što klub očekuje naredne sezone. A, to su takmičenje u Evroligi, ABA ligi, srpskoj ligi i Kupu.

(Kurir)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (5)

HRVAT SVE PRIZNAO, I TO U KAMERU! Ovo je rekao o derbiju Zvezde i Partizana (VIDEO)