SELIDBA SA MARAKANE: Zvezdin desni bek pojačao plavo-bele

Novosti

16. 07. 2021. u 13:01

U SEZONI za nama je postigao tri gola i zabeležio je i tri asistencije.

СЕЛИДБА СА МАРАКАНЕ: Звездин десни бек појачао плаво-беле

Foto: M. Vukadinović, N. Paraušić

Bivši desni bek Loznice će u narednih šest meseci igrati u Prvoj ligi Srbije

Angažovala je Crvena zvezda ovog leta i talentovanog desnog beka Milana Ilića iz Loznice. Kao što je planirano, mladi reprezentativac Srbije odlazi na kaljenje, pa će u narednih šest meseci braniti boje Železničara iz Pančeva u Prvoj ligi Srbije.

Ilić je igrama u dresu Loznice skrenuo pažnju šampiona Srbije, ali i zaradio poziv u mladu reprezentaciju. S obzirom na veliku konkurenciju na Rajku Mitiću, odlučeno je da bude poslat na pozajmicu, pa se tako preselio u redove Železničara. Plan je da posle kratkoročne saradnje sa klubom iz Pančeva putuje sa Crvenom zvezdom na zimske pripreme u Tursku.

Talentovani defanzivac, rođen 2000. godine, sa crveno-belima je parafirao trogodišnju saradnju. U dresu Loznice je u sezoni za nama bio jedan od najistaknutijih pojedinaca Prve lige, pošto je postigao tri pogotka i upisao tri asistencije.

Karijeru je gradio u GSP Poletu, odakle je 2018. godine prešao u Teleoptik. Kasnije je igrao za IMT sa Novog Beograda, da bi potez karijere napravio odlukom da pređe u Loznicu. U dresu kluba iz zapadne Srbije se u potpunosti afirmisao i dobio poziv selektora mlade reprezentacije Srbije Zvonka Živkovića za junksi ciklus. Dobio je šansu u prijateljskim duelima sa Brazilom i Rusijom.

Crvena zvezda i Železničar su već sarađivali ovog leta, kako je iz Pančeva na Rajko Mitić stigao talentovani vezista Petar Stanić, koji je ostavio odličan utisak na pripremama u Austriji.

(Mocart sport)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (1)

POČINJE TENISKI USTANAK: Đoković je upozoravao, nisu slušali - Teniseri sada najavljuju štrajk