NIKOLA KALINIĆ: "Nisam mogao da ostavim drugare na cedilu!" Evo koji će broj nositi u Zvezdi naredne sezone

Novosti online

16. 07. 2021. u 17:09

PREKALjENI košarkaš Nikola Kalinić povratnik je u crveno-bele redove. On se nakon potpisivanja dvogodišnjeg ugovora obratio javnosti.

НИКОЛА КАЛИНИЋ: Нисам могао да оставим другаре на цедилу! Ево који ће број носити у Звезди наредне сезоне

Foto: EPA-EFE/ANATOLY MALTSEV

Bespoštedni borac u lepom je sećanju navijačima, posebno zato što je u sezoni 2014/15 osvojio triplu krunu sa crveno-belima. 

Tada mladi košarkaš, danas dosta iskusniji. 

- Ovo je povratak na mesto gde mi je bilo mnogo lepo prethodni put, gde sam praktično počeo da pravim košarkaško ime. Očekujem puno dobrih momenata ali i izazova, pred nama je teška sezona u Evroligi, ABA ligi brojni klubovi se pojačavaju, počeo je Kalinić. 

Dobro je analizirao naredni korak pre potpisa za Zvezdu. 

Klub, kvalitet života, prethodno iskustvo. Daću sve od sebe kao i uvek na terenu, očekuje nas mnogo rada, tu su moji nekadašnji saigrači i trener, Luka, Laza, trener Dejan Radonjić , nisam mogao da ostavim svoje drugare na cedilu, ističe Kalinić za zvanični sajt kluba. 

Kalinić će i u drugom mandatu nositi broj 12. 

Podsetimo, u dosadašnjem toku prelaznog roka klub je angažovao Nikolu Ivanovića, Luku Mitrovića, Erona Vajta, Stefana Lazarevića i Nikolu Kalinića.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (2)

Ovo je najpopularnija destinacija u toku septembra i oktobra Last Minute akcija! Platite 6 noćenja, a boravite 9 ili 10!