NEBOJŠA ČOVIĆ O REIZBORU: Nećemo gubiti energiju na teorije zavere

Novosti online

18. 07. 2021. u 09:11

NEBOJŠI Čoviću nedavno je istekao mandat na mestu predsednika košarkaškog kluba Crvena zvezda, a već nekoliko puta je istakao da "nije siguran da li ostaje".

НЕБОЈША ЧОВИЋ О РЕИЗБОРУ: Нећемо губити енергију на теорије завере

foto: Tanjug/Milica Nikolić

U intervjuu za "Blic" istakao je da je još u februaru najavio da je veliko pitanje da li će moći da nastavi da radi u Crvenoj zvezdi na način na koji on želi isključivo zbog zdravlja, isključivši tako "teorije zavere" o nekom drugom razlogu mogućeg povlačenja.

"Kako bi i tu eliminisali teorije zavere, niko ne zazire ni od koga, niti zbog činjenica da ne može kao drugi da zahvati iz bunara želja na dnevnom nivou...Jednostavno je -rukovodiću se samo savetima lekara, dobronamernih ljudi koji rade i pomažu Crvenoj zvezdi, ali i statusom koji imamo u ovom društvu", poručio je Nebojša Čović.

On je pojasnio šta misli kada to kaže.

"Niko ne ulazi u sportsku borbu sa jednom rukom zavezanom iza leđa. Nikada tako nije bilo, pa neće biti ni ovog leta, a posebno ne sa klubom čiji sam predsednik bio deset godina, do pre nekih 14 dana, a sada u skladu sa odlukama organa kluba obavljam tu dužnost do izborne Skupštine sredinom septembra".

Čović je takođe istakao da je veoma ponosan na sve ono što je Zvezda uradila u prethodnih deset godina otkako je u klubu, dok je dodao i da ga ne zanimaju pojačanja Partizana.

"Apsolutno me ne zanima šta se dešava u našem okruženju i vidim da mnoge poprilično iritira što nemamo nikakav stav, reakciju na nešto što nema veze sa našim klubom niti našim finansijama. I tako će i ostati, a teorije zavere ne možemo da sprečimo niti ćemo gubiti energiju na to", kazao je Čović.

(BLIC)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

HRVAT SVE PRIZNAO, I TO U KAMERU! Ovo je rekao o derbiju Zvezde i Partizana (VIDEO)