NBA ZVEZDA U LEJKERSIMA: Vestbruk stigao kod DŽejmsa

Novosti online

30. 07. 2021. u 08:26

Košarkaški klub Vašington pristao je da trejduje svog igrača Rasela Vestbruka u Los Anđeles Lejkerse, u zamenu za trojicu igrača i 22. pika na ovogodišnjem draftu.

НБА ЗВЕЗДА У ЛЕЈКЕРСИМА:  Вестбрук стигао код Џејмса

FOTO: AP

Kako je danas preneo I-Es-Pi-En (ESPN), Lejkersi će u zamenu za Vestbruka, u Vašington poslati Kajla Kuzmu, Montreza Herela, Kentavijusa Koldvel-Poupa i 22. pika na draftu koji se danas održava.

Takođe, u sklopu dogovora, Vizardsi će Lejkersima poslati pika druge runde na draftu 2024. i druge runde 2028. godine.

Vestbruk, koji će u novembru napuniti 33 godine, priključiće se u Lejkersima, između ostalih, Lebronu Džejmsu i Entoniju Dejvisu. On je prošle sezone u proseku u svakoj utakmici imao tripl-dabl učinak.


 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

Ovo je najpopularnija destinacija u toku septembra i oktobra Last Minute akcija! Platite 6 noćenja, a boravite 9 ili 10!