GRCI PIŠU: Zvezda vraća američkog plejmejkera

Novosti online

10. 08. 2021. u 08:50

Košarkaški klub Crvena zvezda je u procesu stvaranja ekipe za narednu sezonu, neke kockice su već posložene, ali kako bi slika bila kompletna potrebno je da se ekipa dopuni sa još nekoliko kvalitetnih imena.

ГРЦИ ПИШУ: Звезда враћа америчког плејмејкера

Foto: N.Paraušić

Traži se plejmejker za jaču spoljnu liniju. Intersantana vest u tom smislu stiže iz Grčke, sa portala totalbasket, koji saznaje da Zvezda "opipava puls" još jednog svog bivšeg igrača - Nejta Voltersa.

Volters je naravno dobro znano ime među crveno-belim navijačima, igrao je jednu sezonu za Zvedu i ostavio sasvim solidan utisak.

U međuvremenu je promenio četiri kluba, sjajan je bio u francuskom Šalonu što mu je donelo dobre ugovore u Žalgirisu, Makabiju, potom i u Uniksu gde je proveo minulu sezonu sa prosekom od 9.5 poena po meču, te 3.3 skoka i 3.7 asistencija u okviru VTB lige.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

DŽAKA OPET PROVOCIRA: Odgurnuo golmana Srbije i izazvao zvižduke sa tribina  (VIDEO)