OBRADOVIĆ KOMPLETIRAO STRUČNI ŠTAB: Dušan Kecman ostao bez funkcije

Novosti online

10. 08. 2021. u 09:37

KOŠARKAŠI Partizana počeli su pripreme za novu sezonu. Trener Željko Obradović na okupu trenutno ima nekoliko iskusniji igrača: Radeta Zagorca, Nemanju Dangubića, Uroša Trifunovića, Dušana Miletića i Aleksu Stavanovića i plejadu mladih igrača koji imaju priliku da se nametnu legendarnom treneru.

ОБРАДОВИЋ КОМПЛЕТИРАО СТРУЧНИ ШТАБ: Душан Кецман остао без функције

Foto: N: Paraušić, arhiva VN

Već od ponedeljka očekuje se da crno-beli budu kompletni. Očekuje se da 16. avgusta na treningu pojave Kevina Panter, Zek Lidej, Rodions Kuruks, Dalas Mur, Alen Smailagić, Markus Pejdž i Vilijam Mozli.

Igrački kadar još uvek nije na okupu, ali je Stručni štab kompletiran.

Prvi saradnici Željka Ovradovića biće Vlada Androić, Aleksandar Matović, Bogdan Karaičić i Hose Marija Iskuerdo Ibanjez. 

Za kondicionu pripremu crno-belih biće zadužen Predrag Bata Zimonjić jedan od najboljih stručnjaka za fizičku pripremu sportista u Evropi.

Napravljena je promena i na mestu tim menadžera. Dušan Kecman više neće obavljati tu funkciju. Na njegovo mesto postavljen je Dušan Karavesović koji je do sada tu ulogu obavljao i mlađim kategorijama tima iz Humske.

Foto: N.Paraušić

 


 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (1)

SRBI NAPRAVILI SKANDAL Švajcarci besni zbog navijača i povika Kosovo je Srbija...