CRNO-BELI UPALILI MOTORE: Poznat raspored pripremnih utakmica košarkaša Partizana

Novosti online

16. 08. 2021. u 12:30

Košarkaši Partizana počeće danas u Beogradu pripreme za novu sezonu, a prvu pripremnu utakmicu odigraće 1. septembra na turniru u Opatiji.

ЦРНО-БЕЛИ УПАЛИЛИ МОТОРЕ: Познат распоред припремних утакмица кошаркаша Партизана

FOTO: KK Partizan

Posle današnjeg treninga u Hali sportova "Ranko Žeravica", crno-beli će sutra otputovati na Zlatibor, gde će obaviti bazični deo priprema.

Kako se navodi u saopštenju kluba, košarkaši Partizana učestvovaće na turniru koji se održava u Opatiji od 1. do 3. septembra. Osim crno-belih, učešće na turniru će uzeti i ekipe Pezara, Cedevita Olimpije i Cibone.

Partizan će nakon toga odigrati humanitarnu utakmicu u Kragujevcu protiv domaće ekipe Radničkog, dok će 11. i 12. septembra učetvovati na turniru u Istanbulu.

Rivali Partizana na tom turniru biće domaći Fenerbahče, Uniks i Monako sa kojim će se izabranici Željka Obradovića sastati u polufinalu.

Košarkaši Partizana će potom odigrati prijateljski meč protiv Efesa 16. septembra u Beogradu. Taj meč će ujedno biti i zvaničan oproštaj kapitena Novice Veličkovića od aktivnog igranja košarke.

Dan kasnije, crno-beli će otputovati u Atinu, na "Janakopulos kup" koji se održava 18. i 19. septembra. Uz Partizan, na turniru u Atini će igrati i domaći Panatinaikos, Anadolu Efes i Makabi iz Tel Aviva.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

TESTAMENT MARINKA ROKVIĆA: Otkriveno šta je pevač ostavio vanbračnom sinu