IZNENAĐEN SAM ŠTO SAM JOŠ UVEK ŽIV: Kontroverzni Rodman bez dlake na jeziku - "mislili su da ću odavno umreti"

Novosti online

18. 08. 2021. u 17:37

JEDAN od najkontroverznijih košarkaša svih vremena bez sumnje je Denis Rodman. Čovek koji je na terenu bio jedan od najboljih, a van terena je ludovao i pravio neverovatne gluposti.

ИЗНЕНАЂЕН САМ ШТО САМ ЈОШ УВЕК ЖИВ: Контроверзни Родман без длаке на језику - мислили су да ћу одавно умрети

Foto: Tviter

Takođe, on je čovek koji uvek kaže ono što misli. Tako je bilo i sada u novom intervjuu.

- Iznenađen sam što sam još uvek ovde. Mnogi su mislili da ću umreti sa 40, 45, 50 ili 55 godina. Napunio sam 60 i razmišljam 'Vau, još sam tu'. Neko mora da mi je stavio ruku na rame i rekao da imam još stvari da ispunim za ljude širom sveta, rekao je Rodman za "WSVN".

Govorio je i o Majklu Džordanu. 

- Majkl je na Jupiteru trenutno i ima sopstveni teren za golf. Nije me još uvek pozvao tamo. Naravno, čujem se sa Džordanom s vremena na vreme, još uvek je Majkl.

Rodman je pet puta osvajao NBA ligu, a 1999. godine je bio na raskrsnici, mnogi timovi su ga želeli, među njima je bio i Majami sa Petom Rajlijem.

- Rajli je mnogo kul lik. Dosta ekipa me je htelo te godine, imao sam još malo goriva u rezervoaru. Pet je bio previše ponosan čovek, rekao je kako sam ja previše za njih i kako ne zna kako bi se izborili sa mnom. Kako su onda uspeli da se izbore sa tolikim brojem igrača u Majamiju? Bilo je mnogo gorih tamo. Brate, ja sam pobednik. Bio sam pobednik toliko dugo. Zaslužio sam to mesto u Hitu, voleo bih da je tada povukao obarač i doveo me, završio je Rodman.

Rodman je na terenu bio jedan od najboljih igrača u istoriji. Podatak da ima pet prstenova dovoljno govori. Međutim, mnogo je veći trag ostavio po dešavanjima van terena. Korišćenju droga, prostitutki, raznih opijata, alkoholom, vezi sa Karmen Elektrom. Takođe je i čovek koji je bio u Severnoj Koreji kod lidera Kim Jong-una. Bio je jedan od prvih Amerikanaca koji ga je upoznao.

(Mondo) 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

RAJKOVIĆ ODBRANIO PENAL: Pogledajte kako je golman Srbije odbranio penal Švajcarcima (VIDEO)