VOLTERS PORUČIO ZVEZDAŠIMA: Uzbuđen sam što se vraćam, u prvom mandatu sam uživao - očekujem da sada bude još bolje (VIDEO)

Novosti online

19. 08. 2021. u 19:14

AMERIČKI košarkaš Nejt Volters po drugi put u karijeri će igrati za Crvenu zvezdu. On je u kratkom obraćanju izneo očekivanja pred novu sezonu.

ВОЛТЕРС ПОРУЧИО ЗВЕЗДАШИМА: Узбуђен сам што се враћам, у првом мандату сам уживао - очекујем да сада буде још боље (ВИДЕО)

FOTO: N. Paraušić

Ovaj 30-godišnjak iz Sent Klauda se posle četiri godine vratio na Mali Kalemegdan. Sada je mnogo iskusniji i zbog toga navijači očekuju više od njega.

Volters je u prvom mandatu u crveno-belom dresu bio druga opcija na poziciji plejmejkera, ali je dao svoj doprinos u osvajanju tripl krune.

Nije krio zadovoljstvo što je ponovo u Zvezdi.

- Pozdrav, zvezdaši! Uzbuđen sam sto se vraćam i sto ću ponovo igrati pred vama. Biće lepo videti poznata lica. U prvom mandatu sam uživao, a očekujem da ovaj put bude još bolje. Jedva čekam da dođem i krenem sa treninzima - rekao je Volters.

Crvena zvezda je ove nedelje počela da se okuplja, a jedan od igrača koji još nije u Beogradu je upravo američki organizator igre. Osim njegovog uskoro se očekuju dolasci Ostina Holinsa i Nikole Ivanovića.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

Wolt i Mercator spajaju domaće proizvode sa popustima