ČOVIĆ O LEGENDI ZVEZDE: Obradović uzeo 645.000 evra za četiri meseca neuspešne saradnje

Novosti online

29. 08. 2021. u 12:01

PRVI čovek KK Crvena zvezda Nebojša Čović izneo je nekoliko zanimljivih detalja o radu kluba, tokom gostovanja na TV Prva.

ЧОВИЋ О ЛЕГЕНДИ ЗВЕЗДЕ: Обрадовић узео 645.000 евра за четири месеца неуспешне сарадње

FOTO: ABA liga/Koper Primorska/Aleksander Golob

Odlazak Saše Obradović još nije definitivno stavljen ad akta u Crvenoj zvezdi. Ostalo je razočaranje zbog te neuspešne saradnje, ne samo zbog slabih rezultata, zbog kojih je nekadašnji legendarni as otišao iz kluba, nego i zbog toga koliko je odlazak Obradovića koštao crveno-bele.

Prvi čovek Zvezde Nebojša Čović se u gostovanju na TV Prva još jednom osvrnuo na period kada je Obradović bio u klubu i to naveo kao jedno od najvećih razočaranja prethodne sezone.

- U prošloj sezoni su nam se dogodile neke od najvećih radosti, ali i razočarenja u smislu imenovanja trenera od kojeg smo imali velika očekivanja. Mislim na Sašu Obradovića. Ne volim da pričam o tome, ali je neverovatno da legenda Crvene zvezde za četiri meseca naplati 645.000 evra. Priče o ljubavi u sportu, to je ljubav do poslednjeg evra kako bi napunili sopstveni džep. Svi koji pričaju o ljubavi u sportu mislim da nisu iskreni. Tačka - rekao je Čović.

Predsednik crveno-belih govorio je i o budžetu kluba, istakavši da će on za narednu sezonu biti dosta manji zbog problema sa koronom.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (4)

Wolt i Mercator spajaju domaće proizvode sa popustima