KOŠARKAŠI PARTIZANA U NAJJAČEM SASTAVU PUTUJU NA TURNIR U OPATIJU: Crno-beli kompletni idu po pehar

Novosti online

30. 08. 2021. u 22:14

KOŠARKAŠI Partizana će od srede do petka učestvovati na turniru u Opatiji, na kojem će još da igraju Cibona, Cedevita Olimpija i Skavolini.

КОШАРКАШИ ПАРТИЗАНА У НАЈЈАЧЕМ САСТАВУ ПУТУЈУ НА ТУРНИР У ОПАТИЈУ: Црно-бели комплетни иду по пехар

FOTO: M. Vukadinović

Prekosutra od 20.00 crno-beli igraju sa Zagrepčanima, a od 17.00 je meč između Ljubljančana i Italijana. Utakmice za treće i prvo mesto igraće se u petak.

OPATIJA 2021.

SREDA
Cedevita O. - Skavolini 17.00
Partizan - Cibona 20.00
PETAK
Mečevi za 3. i 1. mesto

Kevin Panter se oporavio od povrede i danas je prvi put trenirao sa novim saigračima. Tako, posle manjih problema na startu, trener Željko Obradović konačno može da računa na sve igrače u pripremnom period. Iskusni Amerikanac je imao problema sa bolovima u ramenu, pa je samo individualno vežbao prethodnih deset dana na Zlatiboru.

Crno-beli su juče dva puta trenirali, a danas avionom putuju u Pulu, odakle će se ekipa prebaciti u Opatiju na turnir "Liburnija kup", koji se igra u sredu i petak.

Četvrtak je slobodan dan za igrače, ali ne i za trenere. Vladimir Jovanović (Cibona), Jurica Golemac (Cedevita Olimpija), Aleksandar Petrović (Skavolini) i, naravno, Željko Obradović (Partizan), održaće predavanja u trajanju od 45 minuta.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

ŠIPTARI IZVUKLI DEBLJI KRAJ: Luda tuča Albanaca i Rumuna na Kamp nou u Barseloni (VIDEO)