VOLTERS JE STIGAO: "Biće ovo zabavna i uspešna sezona" (VIDEO)

Novosti online

02. 09. 2021. u 12:01

AMERIČKI plejmejker Nejt Volters doputovao je u Beograd i nakon lekarskih pregleda odmah će se priključiti prvom timu Crvene zvezde.

ВОЛТЕРС ЈЕ СТИГАО: Биће ово забавна и успешна сезона (ВИДЕО)

FOTO: N. Paraušić

Volters je tokom avgusta potpisao jednogodišnji ugovor sa crveno-belima i tako se vratio u klub sa kojim je u sezoni 2016/2017. osvojio triplu krunu. Posle toga igrao je za Makabi, Žalgiris i Uniks sa kojim je prošle sezone igrao i finale Evrokupa.

Odmah po dolasku u Beograd, Nejt je u kraćem intervjuu govorio o svojim razlozima povratka u Beograd i Crvenu zvezdu i imao poruku za navijače crveno-belih.

– Osećam se sjajno zbog povratka u Beograd. Uživao sam u prvom mandatu u Zvezdi, vežu me zaista lepe uspomene za ovaj klub. Očekuju me brojni saigrači koje poznajem iz prethodnog perioda, kao i Eron Vajt sa kojim sam igrao u Litvaniji. Trener se takođe vratio. Okruženje mi je poznato i lepo je vratiti se u sredinu u kojoj si bio – izjavio je Volters.

Plejmejker crveno-belih istakao je visoke ambicije.

– Svaka godina donosi nešto novo i drugačije, ali mislim da je odlično što poznajem mnogo toga u klubu, to je i bio najvažniji faktor kada sam donosio odluku o dolasku. Lako sam prelomio, kada je Zvezda pokazala interesovanje, odmah sam rekao svom agentu da želim da se vratim. Sa nestrpljenjem čekam početak sezone i nadam se da ćemo ostvariti dosta uspeha.

Svestan je Volters da će sezona biti izuzetno teška, jer su se rivali značajno pojačali.

– Biće zabavno, očekuje nas kvalitetno i teško takmičenje u ABA ligi, svaka uakmica će biti zahtevna. Takođe učestvujemo u Evroligi gde imamo težak raspored i to će biti dodatni izazov. Ipak, imamo dobar tim i igrače koji se odlično poznaju – rekao je povratnik na Mali Kalemegdan, Nejt Volters.

(maxbetsport.rs)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (1)

TESTAMENT MARINKA ROKVIĆA: Otkriveno šta je pevač ostavio vanbračnom sinu