PARTIZAN IDE NA JAK TURNIR U ISTANBUL: Nakon pobede nad Radničkim, crno-bele očekuju dve jake provere

Novosti online

08. 09. 2021. u 11:37

KOŠARKAŠI Partizana vredno rade i spremaju se za novu sezonu u kojoj imaju velika očekivanja. Nakon pobede nad kragujevačkim Radničkim sa 79:65 crno-bele očekuje nastup na jakom turniru.

ПАРТИЗАН ИДЕ НА ЈАК ТУРНИР У ИСТАНБУЛ: Након победе над Радничким, црно-беле очекују две јаке провере

FOTO: Tviter/KK Partizan

Izabranici Željka Obradovića putuju u Istanbul, gde će 11. i 12. septembra odmeriti snage najpre sa Monakom u polufinalu, a potom sa pobednikom ili poraženim iz duela Fenerbahče - Uniks.

Popularni Žoc će se vratiti tako u grad u kojem je uradio velike stvari. On je za vreme boravka na klupi turskog velikana osvojio Evroligu i igrao još jedno finale.

Već 16. septembra Partizan igra protiv Efesa u Beogradu, gde će se Novica Veličković oprostiti od aktivnog igranja košarke, a dan kasnije crno-beli putuju u Atinu na "Janakopulos kup" koji se igra 18. i 19. septembra. 

Tu će osim kluba iz Humske učestvovati i tri evroligaške ekipe - Efes, PAO i Makabi.

To bi trebalo da budu i poslednje provere pred zvaničan start sezone koji je zakazan za 24. septembar, kada Partizan gostuje Zadru u prvom kolu ABA lige.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

RAJKOVIĆ ODBRANIO PENAL: Pogledajte kako je golman Srbije odbranio penal Švajcarcima (VIDEO)