MOĆNA ZVEZDA DEMOLIRALA SPLIĆANE: Petorica dvocifrenih, Ivanović predvodio crveno-bele

Novosti online

24. 09. 2021. u 21:42

KOŠARKAŠI Crvene zvezde savladali su u hali Aleksandar Nikolić ekipu Splita sa 97:61 (22:16, 31:12, 22:13, 22:20) u okviru prvog kola regionalne AdmiralBet ABA lige.

МОЋНА ЗВЕЗДА ДЕМОЛИРАЛА СПЛИЋАНЕ: Петорица двоцифрених, Ивановић предводио црвено-беле

FOTO: KK Crvena zvezda

Pitanje pobednika se nije postavljalo niti u jednom trenutku, "crveno-beli" su ostvarili ubedljiv trijumf nad gostima iz Hrvatske zahvaljujući sjajnoj odbrani i napadu u kojem su nalazili više različitih rešenja.

Split je donekle bio u igri samo posle prvih 10 minuta, usledila je odlična druga četvrtina Zvezde koja je povećavala razliku zahvaljujući Lazareviću, Cirbesu i Ivanoviću.

Priključili su im se i Amerikanci Holins i Volters, pa je domaćinu bilo lako da održava prednost veću od 30 poena tokom čitavog drugog poluvremena.

Najefikasniji u redovima Zvezde bio je Nikola Ivanović sa 20 poena, u to je dodao još po šest skokova i asistencija. Lazarević je ubacio 13, Cirbes 12, Holins 11, a dvocifren je bio i Volters sa 10 poena.

Upisali su se praktično svi igrači osim Marka Simonovića.

U Splitu, istakao se Čampara sa deset poena.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

ŠIPTARI IZVUKLI DEBLJI KRAJ: Luda tuča Albanaca i Rumuna na Kamp nou u Barseloni (VIDEO)