ZAGORAC POZIVA NAVIJAČE NA STRPLJENJE: Kada ekipa bude u potpunosti "legla", tada će biti prava stvar

Novosti online

25. 09. 2021. u 12:21

NOVI kapiten košarkaša Paritzana, Rade Zagorac ocenio je pripremni period crno-belih koji novu sezonu počinju u ponedeljak od 18 sati protiv Zadra.

ЗАГОРАЦ ПОЗИВА НАВИЈАЧЕ НА СТРПЉЕЊЕ: Када екипа буде у потпуности легла, тада ће бити права ствар

Foto ABA liga

Govorio je krlini igrač o utakmicama koje je tim Željka Obradovića igrao na pripremama, pre svih protiv Efesa i Fenerbahčea.

- Protiv Efesa u Beogradu smo imali dobru utakmicu, ali moram da naglasim da je i onaj meč protiv Fenerbahčea u Turskoj, takođe Partizan. To je ista ova ekipa, koja je u stanju da izgubi 20 razlike od Fenera, a onda i da pobedi Efes, koji je tada bio bez nekoliko igrača, ali je i dalje evropski prvak - rekao je Zagorac za "Sportski žurnal".

Iskoristio je priliku i pozvao navijače da budu uz tim i daju mu podršku od početka sezone.

- Molim navijače za veliko strpljenje. Ova ekipa nije pravljena za instant uspeh. Niti će u prvom delu sezone ne znam kako igrati i dominirati. Vremenom kada obim rada koji smo nagomilali tokom priprema i pun potencijal ekipe budu "legli", tada mislim da će biti prava stvar. Još jednom molim za strpljenje i veru u ovu ekipu - zaključio je kapiten Partizan.

Podsetimo, ABA lige je počela juče pobedama Cibonu protiv Mornara u Baru (87:77), te Crvene zvezde u Beogradu protiv Splita (97:61).

BONUS VIDEO: Oproštaj Novice Veličkovića pred punom Arenom

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

DŽAKA OPET PROVOCIRA: Odgurnuo golmana Srbije i izazvao zvižduke sa tribina  (VIDEO)