PITALA NAJBOLJEG ŠESTOG ČOVEKA LIGE IDE LI NA UTAKMICE: Američka novinarka se propisno obrukala, Klarkson pokazao klasu odgovorima (VIDEO)

Novosti online

25. 09. 2021. u 16:41

REPORTERKA KUTV, lokalne TV stanice iz Solt Lejk Sitija, Hajli Krombelhoulm, propisno se obrukala kada je , snimajući prilog o Juta džezu, anketirala prolaznike i naletela na košarkaša "džezera" Džordana Klarksona.

ПИТАЛА НАЈБОЉЕГ ШЕСТОГ ЧОВЕКА ЛИГЕ ИДЕ ЛИ НА УТАКМИЦЕ: Америчка новинарка се прописно обрукала, Кларксон показао класу одговорима (ВИДЕО)

Foto: screenshot Twitter/Hayley Crombleholme

Lampica joj se nije upalila ni kada je naboljeg šestog čoveka NBA lige upitala za ime i čak tražila da ga speluje.

- Prilično sam sigurna da sam upravo anketirala Džordana Klarksona ne shvatajući da je to on. Imala sam i par dodatnih pitanja - napisala je Hajli na Tviteru.

- Naterala sam ga da speluje ime i prezime. Sada sam malo (Ok, mnogo) osramoćena - dodala je američka novinarka.

Ni nakon što je on spremno udovoljio njenom zahtevu, ona nije shvatila s kim razgovara, pa ga je pitala da li je nekad bio na utakmici Jute. On je na to urnebesno, mrtav-hladan, odgovorio: "Da, na mnogo njih."

Hajli je na Tviteru objavila svoj blam, a Klarkson se nije naljutio na neobaveštenu reporterku, čak se i dodatno našalio napisavši kako je srećan što je pravilno spelovao svoje ime.

BONUS VIDEO -

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

TESTAMENT MARINKA ROKVIĆA: Otkriveno šta je pevač ostavio vanbračnom sinu