NEĆEŠ DA SE PELCUJEŠ, NE MOŽEŠ PRED NOVINARE: Netsi "oslabljni" na konferencijama za medije jer Kajri Irving nije vakcinisan

Novosti online

27. 09. 2021. u 17:17

KOŠARKAš Bruklina Kajri Irving neće prisustvovati medijskim aktivnostima Netsa pošto nije vakcinisan protiv virusa korona, prenose američki mediji.

НЕЋЕШ ДА СЕ ПЕЛЦУЈЕШ, НЕ МОЖЕШ ПРЕД НОВИНАРЕ: Нетси ослабљни на конференцијама за медије јер Кајри Ирвинг није вакцинисан

Tanjug/AP

Navodno, Irving se neće pojaviti pred novinarima zbog zdravstvenih protokola koji su na snazi u Njujorku.

Iz kluba, ipak, očekuju da igrač putuje sa timom na pripreme u San Dijego.

Podsećamo, prema pravilnicima usvojenim u Njujorku i San Francisku, profesionalni sportisti su dužni da se vakcinišu kako bi mogli da igraju u zatvorenim prostorima. To znači da oni koji ne prime vakcinu, neće moći da igraju u tim gradovima.

NBA liga još nije objavila protokole za igrače u ovoj godini. Zna se da se od sudija i osoblja koje u neposrednom kontaktu sa igračima traži da budu obavezno vakcinisani.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

ŠIPTARI IZVUKLI DEBLJI KRAJ: Luda tuča Albanaca i Rumuna na Kamp nou u Barseloni (VIDEO)