ŽOC: PARTIZAN JE NAJVEĆI! Trener crno-belih odgovorio Hrvatima na provokativno pitanje

Novosti online

30. 09. 2021. u 19:23

PARTIZAN se sa dalmatinske turneje u ABA ligi vraća sa dve pobede protiv Zadra i Splita, a trener crno-belih Željko Obradović, koji je u Splitu dočkan ovacijama, imao je nekoliko zanimljivih odgovora na konferenciji posle utakmice u Gripama.

ЖОЦ: ПАРТИЗАН ЈЕ НАЈВЕЋИ! Тренер црно-белих одговорио Хрватима на провокативно питање

FOTO: Arhiva novosti

Hrvatski mediji su ga upitali koji je razlog povratka u Partizan, navodeći da je to klub ispod njegovor renomea.

- Za mene je Partizan najveći mogući rang koji postoji. Za mene nema ništa bolji nego da budem trener Partizana. Vratio sam se zato što je to moj klub koji volim i obožavam. Uživam da radim sa ovim igračima. Lepota je tamo da radiš gde voliš, imao sam lepu karijeru u inostranstvu, 28 godina, a onda je došao trenutak šta bih voleo i šta me motiviše. Ovde sam to našao - odgovorio je Obradović i dodao da će probati da vrati Partizan tamo gde mu je i mesto, a to je Evroliga.

Hrvate je zanimalo i Žocovo mišljenje o indukciji Tonija Kukoča u Kuću slavnih.

- Kukoč je to zaslužio odavno i nije bila dilema da li će biti primljen u kuću slavnih, neko kada. Zaista je neverovatan igrač, rekao bih čudo od igrača, srećan sam zbog njega i zaista je neverovatno kako je sjajno uspevao da se snalazi na svim mogućim pozicijama na parketu. Mi smo na parketu bili rivali, ali nikada neprijatelji.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (1)

SRBI NAPRAVILI SKANDAL Švajcarci besni zbog navijača i povika Kosovo je Srbija...