ČUDO U ABA LIGI Dao je toliko trojki na meču, da se to ne pamti (VIDEO)

Novosti online

02. 10. 2021. u 19:40

Dao je jednom Milan Gurović devet trojki na utakmici ABA lige, dao je toliko i Filip Čović, ali niko u istoriji regionalnog takmičenja nije imao tako fantastičan dalekometni učinak kao danas Rok Stipčević.

ЧУДО У АБА ЛИГИ Дао је толико тројки на мечу, да се то не памти (ВИДЕО)

Foto: Krka/Drago Perko/kosarka.si

Košarkaš Krke je zablistao u pobedi svoje ekipe nad Mornarom (89:80) u drugom kolu:

Ubacio je devet trojki iz deset pokušaja, što je apsolutni ABA rekord kada se radi o preciznosti uz dvocifreni broj pokušaja da se postigne koš sa distance.

Najviše dalekometnih koševa na meču Jadranske lige postigli su, po deset, Temu Raniko i Josip Sesar, ali niko od njih dvojice, pa ni ostalih koji su dali po devet trojkji (Čović, Gurović, Marko Simonovski i, još jednom na ovoj listi - Reniko) nije imao čak 90% uspešnosti šuta.

Pomenuti meč sa Baranima Rok Stipčević je završio sa 33 poena, uz sedam skokova, 20 je ubacio Kosi, a 14 Stavrov, dok su u poraženoj ekipi Mornara najefikasniji bili Mihailović sa 21 i Dejvis junior sa 13 poena.


BONUS VIDEO Bogdan Bogdanović pokazao majstorstvo

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

TESTAMENT MARINKA ROKVIĆA: Otkriveno šta je pevač ostavio vanbračnom sinu