BIVŠI JOKIĆEV SAIGRAČ STIŽE U CSKA: Šampion sveta sa SAD pojačava reket "armejaca"

Novosti online

09. 10. 2021. u 10:03

NA početku sezone trener CSKA, Dimitris Itudis, suočio se sa velikim problemom pošto se na prvom evrligaškom meču povredio Nikola Milutinov i klub je čini se brzo pronašao zamenu za Srbina.

БИВШИ ЈОКИЋЕВ САИГРАЧ СТИЖЕ У ЦСКА: Шампион света са САД појачава рекет армејаца

Foto: EPA-EFE/MICHAEL NELSON

Na pragu dolaska u redove "armejaca" je američki centar Kenet Farid, bivši saigrač Nikole Jokića u Denver Nagetsima. On bi sa Moskovljanima trbalo da potpiše ugovor do kraja sezone.

Zanimljivo, ovaj 31-godišnjak je pre samo pet dana potpisao za portorikanski Leones de Ponse. Ipak, imao je klauzulu u ugovoru da može da napusti klbu ukoliko stigne ponuda iz Evrolige, što se upravo i desilo.

- Pričali smo sa njim i dopalo mu se ovo iskustvo i voleo bi da se vrati u budućnosti. Znali smo da ovo može da se desi, ali drago nam je da smo prihvatili taj rizik. Osetio je ljubav ovog grada i čitave lige. Dobro je jer je još uvek mlad - stoji u saopštenju Leonesa.

Farid ima veliko iskustvo, pored tima iz Kolorada u NBA ligi branio je boje Bruklin Netsa i Hjuston Rokitsa. Takođe, 2014. godine osvojio je Svetsko prvensto sa SAD pobedom nad Španijom u finalu.

BONUS VIDEO: Oproštaj Novice Veličkovića pred punom Arenom

 

ZAPRATITE NPORTAL NA FEJSBUKU

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

RAZMIŠLJALA SAM DA SE ZAMONAŠIM: Tanja Bošković je zamalo napustila sve i otišla u manastir