PARTIZAN JEDINI NEPORAŽEN U ABA LIGI: Crno-beli sjajnom odbranom srušili Cibonu

Č. V.

15. 10. 2021. u 20:38

KOŠARKAŠI Partizana ostali su jedina neporažena ekipa na Jadarnu, pošto su u 4. kolu ABA lige pobedili Cibonu u Zagrebu sa 79:61.

ПАРТИЗАН ЈЕДИНИ НЕПОРАЖЕН У АБА ЛИГИ: Црно-бели сјајном одбраном срушили Цибону

FOTO: KK Cibona/Mihal Jacić/ABA liga

Ponovo je u publika u "Draženovom domu" mogla da gleda balkasnki klasik dve ekipe koje su do ove runde zabeležile sve trijumfe.

Što se ovog meča tiče Cibona ga je otvorila sa 0:4, ali su crno-beli odgovorili serijom 18:0 i tako stavili do znanja rivalu da će morati mnogo da se pomuči ako želi da pobedi.

Ipak, nisu želeli da se predaju "vukovi" pa su odigrali dobar drugi period u kome su postigli čak 26 poena i na veliki odmor sa minusom od četiri razlike - 41:37.

U nastavku utakmice izabranici Željka Obradovića pojačali su agresivnost u odbrani i to je dalo rezultat. Partizan je u drugom delu primio samo 24 poena.

Najefikasniji kod pobednika bio je Zek Lidej koji je postiao 24 poena, dok su po 10 postigli Kevin Panter i Rade Zagorac. Na drugoj strani najbolji je bio Roko Prkačin sa 14 poena i bio je jedini dvocifren u svom timu.

Crno-beli sada imaju učinak 4-0, a Zagrebčani 3-1.

BONUS VIDEO: Oproštaj Novice Veličkovića pred punom Arenom

 


ZAPRATITE NPORTAL NA FEJSBUKU

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

DŽAKA OPET PROVOCIRA: Odgurnuo golmana Srbije i izazvao zvižduke sa tribina  (VIDEO)