ČOVIĆ KRITIKUJE DANILOVIĆA: „Nemate vi pravo da upadate u svlačionice, da glumite autoritet“

Novosti online

27. 10. 2021. u 15:06

PREDSEDNIK Crvene zvezde Nebojša Čović nastavio je da govori o dešavanjima u srpskoj košarci.

ЧОВИЋ КРИТИКУЈЕ ДАНИЛОВИЋА: „Немате ви право да упадате у свлачионице, да глумите ауторитет“

foto: Tanjug/Milica Nikolić

Nakon što je izneo čvrst stav da bosanski košarkaš Jusuf Nurkić ne bi mogao da dođe u Zvezdu, zbog nekih gafova koje je pravio, Čović je uputio kritike na rad predsednika KSS Predraga Danilovića.

– Ne može se neuspeh koji smo doživeli, a, on je sada evidentan, nakačiti na leđa Igora Kokoškova. Ako taj čovek nije imao saradnju ni sa predsednikom Saveza, a to se dešavalo i Saši Đorđeviću… Da li će oni to da kažu, ili neće, to me ne interesuje. To je istina – rekao je Nebojša Čović i nastavio:

– Morate da stanete ispred i iza tog čoveka. Očekivanja su ogromna. Ako ste predsednik Saveza i bivši igrač, ne znam šta ste… Nemate vi pravo da upadate u svlačionice, na treninge, da glumite autoritet. To trenere vređa. Njihov posao je takav da moraju da imaju povišen stepen sujete – istakao je Čović.

On dodaje da crveno beli nisu državni projekat i da drugi klubovi takođe dobijaju novac od države.

– Crvena zvezda gleda samo sebe i svoje interese, ne zanimaju nas tuđi interesi i odakle ovima ili onima novac. Doći će se do svega toga – odakle je ko dobio novac. Nije moje da mislim o tome, ja samo znam odakle su pare koje su u Crvenoj zvezdi. Što se tiče drugih, mogu i to, ali neću, bar za sada. Ne znam za druge, možda oni imaju više novca zato što su sposobniji ili zato što imaju bolje firme, a možda i te firme imaju atraktivnije proizvode. Treba transparentno izaći i reći šta je država dala i kome. Zvezda je dobila sredstva od grada Beograda, kao i od republike, ali dobijaju i drugi. Mi nikada nismo bili državni projekat – ni manje ni više nego što su drugi bili državni projekat – izjavio je Nebojša Čović.

BONUS VIDEO - Nole vozi bicikl u centru Beograda

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

ŠIPTARI IZVUKLI DEBLJI KRAJ: Luda tuča Albanaca i Rumuna na Kamp nou u Barseloni (VIDEO)