BOL JE BILA PREJAKA: Bogdanović se zagrevao, ali nije mogao u igru, a ni Atlanta bez Srbina

Novosti online

10. 11. 2021. u 08:24

KOŠARKAŠI Jute pobedili su Atlantu sa 110:98 i ostvarili drugu pobedu u poslednjih pet dana u međusobnim duelima. Najbolji u pobedničkom timu bio je Donovan Mičel sa 27 poena, Bojan Bogdanović postigao je 18, a Džordan Klarkson 16 poena.

БОЛ ЈЕ БИЛА ПРЕЈАКА: Богдановић се загревао, али није могао у игру, а ни Атланта без Србина

Foto AP

Srpski košarkaš Bogdan Bogdanović nije igrao za Atlantu, u kojoj su se istakli Kevin Huerter sa 28 poena, Trej Jang sa 26 i Klint Kapela sa 13 poena i 12 skokova.

Iako se srpski bek zagrevao pred meč, na kraju nije mogao da zaigra zbog povrede. Srećom, problemi nisu ozbiljnije prirode, pošto Bogdanovića samo muči bol u desnom članku i očekuje se da zaigra već na narednom meču.

Atlanta je pretrpela peti uzastopni poraz, ukupno osmi u ligi.

Košarkaši Los Anđeles klipersa pobedili su noćas Portland sa 117:109 i ostvarili petu uzastopnu pobedu u NBA ligi.

Kliperse su predvodili Pol Džordž sa 24 poena, devet skokova i sedam asistencija, Redži Džekson sa 23 poena i šest asistencija i Nikolas Batum sa 22 poena i šest skokova.

Klipersi sada imaju šest pobeda i četiri poraza, nakon što su izgubili četiri od prvih pet utakmica na početku sezone.

U ekipi Portlanda najefikasniji je bio Dejmijan Lilard sa 27 poena, šest asistencija i pet skokova, Norman Pauel postigao je 23, a Jusuf Nurkić dodao je 15 poena i 13 skokova.

Košarkaši Milvokija pobedili su Filadelfiju sa 118:109. Aktuelne šampione predvodio je Janis Adetokumbo sa 31 poenom, 16 skokova, četiri asistencije. Grejson Alen u pobedi je učestvovao sa 25 poena, a Bobi Portis sa 19 poena i 10 skokova.

U ekipi iz Filadelfije nije bilo najboljeg igrača Džoela Embida, a najefikasniji je bio Tajris Maksi sa 31 poenom. Džordž Nijang dodao je 21, a Šejk Milton 20 poena.

BONUS VIDEO

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

ŠIPTARI IZVUKLI DEBLJI KRAJ: Luda tuča Albanaca i Rumuna na Kamp nou u Barseloni (VIDEO)