UŽASNE VESTI IZ GRČKE: Stanje srpskog košarkaša se pogoršalo

Novosti online

26. 11. 2021. u 10:32

STEVAN Jelovac je u kritičnom stanju i bori se za život posle moždanog udara, preneo je grčki portal "Basketworld.net".

УЖАСНЕ ВЕСТИ ИЗ ГРЧКЕ: Стање српског кошаркаша се погоршало

FOTO: Nebojša Paraušić

Pomenuti portal piše da u AEK-u trenutno niko ne može da veruje šta se događa, kao i da se zdravstveno stanje Srbina ubrzano pogoršava.

- Vest nikako nije dobra, pošto poslednje informacije govore da se zdravstveno stanje ovog asa ubrzano pogoršava i to govore lekari koji ga posmatraju u „Metropoliten bolnici”. Sada se njegova porodica nada čudu, kako bi Stevan Jelovac pobedio opasnost po život. Saopštenje AEK-a od pre dva dana govorilo je o njegovoj kritičnoj, ali stabilnoj situaciji i svi su čekali pozitivne vesti, što se, nažalost, nije desilo - naveo je ovaj portal.

Činjenica da je njegov klub otkazao prijateljski meč sa Larisom dodatno je uznemirila sve. Grčki mediji prate celokupnu situaciju:

- Stevan je i dalje intubiran i njegovo stanje je kritično - navodi se u tekstu Gazete.

Podsećanja radi, Jelovac je doživeo moždani udar 14. novembra na treningu u teretani i od tada se nalazi u Metropoliten bolnici u Atini, gde mu se lekari bore za život.

Prošlog vikenda grčki klubovi su izašli sa transparentima podrške krilnom centru žuto-crnih, a sinoć su se ovoj inicijativi pridružili i njegovi saigrači iz reprezentacije Srbije na utakmici protiv Letonije, kao i navijači na meču Panatainaikosa i Zenita.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (1)

DŽAKA OPET PROVOCIRA: Odgurnuo golmana Srbije i izazvao zvižduke sa tribina  (VIDEO)