DENVER TONE SVE DUBLJE BEZ JOKIĆA: Nikola brine navijače, Nagetsi se raspadaju, a tek ih čeka pakao!

Novosti online

27. 11. 2021. u 08:06

NIKOLA Jokić poslednji put obukao je dres Denver Nagetsa pre deset dana, a tim iz Kolorada u seriji je od šest mečeva bez pobede. Tim Majka Melouna ovog puta položio je oružje ispred Milvoki Baksa (120:109)

ДЕНВЕР ТОНЕ СВЕ ДУБЉЕ БЕЗ ЈОКИЋА: Никола брине навијаче, Нагетси се распадају, а тек их чека пакао!

Foto: EPA

Denver igra bez zvezde tima Nikole Jokića, ali i Majkla Portera Juniora, Džamala Mareja, kao i Pi-Džej Dozira. U periodu od 13 dana Nagetste čeka pakleni raspored imaće čak sedam mečeva na gostujućim parketima!

Jokić je van terena četiri utakmice, a povredio se tokom meča protiv Filadelfije.

Mnogi smatraju da je srpski centar, MVP iz prethodne i jedan od najboljih igrača lige ove sezone, samo uzeo nekoliko dana odmora pred naporan period koji čeka tim iz Kolorada. Oni kreću na turneju po celoj ligi, a prvi u nizu teških mečeva biće protiv Majamija.

Duel protiv Hitsa isčekuje čitava planeta, s obzirom na to da poslednji duel nije završen na najbolji način. Markif Moris pokušao je da udari Nikolu Jokića, koji ga je odgurnuo, a potom su se u celu priču umešala braća obojice.

Dotad, Meloun će sa ovim što ima na raspolaganju morati da se snalazi kako zna i ume.

- Jedini način da zaustavimo ovaj loš niz je da nađemo način da igramo bolju odbranu. Mislim da moja ekipa igra jako i razumem da smo desetkovani ali realnost je takva da smo u poslednjih šest utakmica 30. najgorqa odbrana lige. To je daleko od odbrane kojom smo započeli ovu sezonu - kaže Meloun.

- Ako nastavimo ovako, ovaj niz se može potrajati još dugo vremena - pesimistički konstatuje Meloun.

U taboru Nagetsa, koji su maltene čitav meč bili u dvocifrenom rezultatskom zaostatku, Eron Gordon je sa 18 poena bio najefikasniji, Barton je dodao 17, ali sa učinkom od 2/13 u šutu za tri poena.

Janis Adetokumbo je bio najefikasniji sa druge strane sa 24 i 13 skokova. Pet Konaton je zablistao sa 20 poena i četiri trojke iz pet pokušaja.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (1)

DŽAKA OPET PROVOCIRA: Odgurnuo golmana Srbije i izazvao zvižduke sa tribina  (VIDEO)