"JA SAM IZ SRBIJE, BRATE": Kako je Jokić začepio usta Amerima

Novosti online

30. 11. 2021. u 08:03

KOŠARKAŠI Denvera pobedili su noćas na gostovanju ekipu Majamija sa 120:111, i tako su prekinuli niz od šest uzastopnih poraza u NBA ligi.

ЈА САМ ИЗ СРБИЈЕ, БРАТЕ: Како је Јокић зачепио уста Америма

Tanjug/AP

Za Denver je prvi put posle 19. novembra igrao srpski košarkaš Nikola Jokić, koji nije nastupao zbog povrede desnog ručnog zgloba.

Jokić je u pobedi upisao dabl-dabl učinak sa 24 poena i 15 skokova, a dodao je i sedam asistencija i začepio usta punoj dvorani na Floridi koja mu je tokom celog meča zviždala.

Posebno je zanimljivo bilo na konferenciji za medije, gde se Srbin pojavio sa telefonom u rukama. Pričao je sa nekim putem video-poziva na srpskom...

- Idem u hotel, pa dok naručim 'Uber', ajde, čujemo se - izgovorio je Nikola, pa seo pred novinare.

Jokić je istakao da se oseća dobro posle povrede i da uvek uživa da igra u Majamiju.

- Uvek je lepo igrati u Majamiju, atmosfera je dobra, utakmica je dobra bila. Imali smo dobru energiju posle šest poraza. Igrali smo dobro. Svi su doprineli - rekao je Jokić.

Zvižduci u Majamiju zbog nedavnog sukoba sa Morisom nisu teško pali Jokiću.

- Ja sam igrao u Srbiji, brate. Voleo bih da možete da osetite tu atmosferu tamo - nasmejao se Nikola.

Otkrio je Jokić da se nije čuo sa Markifom Morisom od tog incidenta, a potom je spomenuo i braću Strahinju i Nemanju koji su bili u centru pažnje.

- Svake godine dolaze u Majami, jedino nisu mogli prošle godine zbog korone i svega. Lepo je imati nekoga na svojoj strani.

Konačno je i Denver prekinuo seriju poraza povratkom srpske zvezde.

- Imamo mentalitet samo za sledeću utakmicu, razmišlja se samo o narednoj. Ta je najvažnija uvek. Ide Orlando i to je to. Što se Gordona i Grina tiče, Eron igra na visokom nivou, uvek čuva najbolje igrače i nije lako igrati tako dobro na obe strane terena. Džef je podigao nivo igre, a pošto je stariji treba mu više vremena da dostigne radnu temperaturu - zaključio je odlično raspoloženi Jokić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

RAJKOVIĆ ODBRANIO PENAL: Pogledajte kako je golman Srbije odbranio penal Švajcarcima (VIDEO)