ŠTA SE DEŠAVA SA PANTEROM: Željko Obradović otkrio razlog odsustva najboljeg strelca Partizana

Novosti online

11. 12. 2021. u 21:36

KOŠARKAŠI Partizana pretrpeli su drugi poraz u ABA ligi ove sezone, pošto su u Areni poklekli pred Cedevita Olimpijom u meču u kome nisu mogli da računaju na Kevina Pantera.

ШТА СЕ ДЕШАВА СА ПАНТЕРОМ: Жељко Обрадовић открио разлог одсуства најбољег стрелца Партизана

FOTO: KK Partizan/Drgana Stjepanović/ABA liga

Trener srpskog tima Željko Obradović objasnio je zašto nije bilo najboljeg igrača crno-belih, ali i zašto u drugom delu utakmice naparket nije ulazi Bajša Koprivica.

- Igrali su veoma dobro, u najavi sam rekao da se radi o timu koji je promenio sastav i koji je odličan napadački. Potvrdili su to i sada, kao što je bilo i protiv Virtusa. Njihovi spoljni igrači su kontrolisali meč, prodorima i izbacivanjem lopti pravili probleme. Nismo ni približno bili na nivou odbrane iz poslednjih mečeva. Imali smo nesreću da igramo bez Kevina Pantera. Nisam mogao da računam na Balšu Koprivicu u drugom poluvremenu, jer je povredio skočni zglob, videćemo stanje. Utakmica je izgubljena u odbrani. Hvala i navijačima na bodrenju tokom celog meča - rekao je Obradović.

Šta je tačno problem sa Panterom, Žoc nije mogao da otkrije, ali je odlučio da posluša savete lekarskog tima crno-belih i ostavi sjajnog strelca van rosterta danas, iz trizika od ozbiljnije povrede.

- Medicinski deo stručnog štaba je u konsultaciji sa doktorima odlučio da Kevin ima povredu koja je mogla da dovede do ozbiljnije povrede, iziskivalo je tretman i pauzu. To je najbolje da pitate našeg doktora. Zdravlje igrača je uvek na prvom mestu. Ako je procenjeno da ne igra, onda je važnije da to tako bude i da se ne pogorša povreda, pa da duže pauzira - zaključio je Obradović.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

DŽAKA OPET PROVOCIRA: Odgurnuo golmana Srbije i izazvao zvižduke sa tribina  (VIDEO)