"NIKOLA JOKIĆ NAPRAVIO HAOS": Stanite! On je po svakoj statistici najbolji u NBA ligi

Novosti online

16. 12. 2021. u 08:40

KOŠARKAŠI Minesote pobedili su noćas na gostovanju ekipu Denvera sa 124:107, a srpski igrač Nikola Jokić je u poraženom timu zabeležio novi tripl-dabl učinak.

НИКОЛА ЈОКИЋ НАПРАВИО ХАОС: Станите! Он је по свакој статистици најбољи у НБА лиги

FOTO: AP/Tanjug

Jokić je za 34 i po minuta ubacio 27 poena uz 10 skokova i 11 asistencija, šutirao je  11/16 iz igre. Međutim, njegovo sjajno veče nije bilo dovoljno da zaustavi Minesotu.

Srbin briljira iz meča u meč, ali ga nema nigde u razgovorima o najboljim košarkašima u ligi. To je i te kako zasmetalo Zeku Lavu, jednom od najčuvenijih NBA novinara. On se u studiju posvađao sa dva bivša NBA šampiona Kendrikom Perkinsom i Ričardom Džefersonom. 

Oni su tvrdili da su jedina dva kandidata za MVP titulu Stef Kari i Kevin Durent, a Lav se sa tim nije složio. 

 - Stvarno je teško izabrati između njih, pa bih pogledao gde stoje njihovi timovi i glasao bih trenutno za Stefa. Ali moram da kažem da je i više nego glupo što pričamo o ovome kao trci udvoje -  rekao je Lav, koji je nahvalio Jokića!

- Stanite! Nikola Jokić ima 26,5 poena po meču, 14 skokova i 7 asistencija. On šutira 58 odsto, a 66 odsto za dva! Izaberite bilo koju naprednu statistiku, on je po svakoj najbolji u NBA.

Kendrik Perkins je bio protiv toga da Jokić bude MVP lige, pa mu ovi komplimenti na račun Srbina nisu prijali.

- Nagetsi su sa Nikolom Jokićem na terenu na "+14" poena na 100 poseda lopte, a sa njim na klupi su na "-16". Sa Nikolom na terenu Nagetsi su praktično najbojlji tim ikada, a kada je van terena najgori su. Jedini razlog zašto nije u razgovoru oko MVP nagrade je jer su desetkovani Nagetsi loši - dodao je Lav. 

BONUS VIDEO

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (1)

CRNO-BELI ODNELI POBEDU NA JADRANU: Parni valjak protutnjao kroz Moraču