JOKIĆ NAJNEPOŠTOVANIJI MVP U ISTORIJI! Meloun proziva američku javnost: "Potražite u rečniku pojam 'doslednost' i naći ćete Nikolinu sliku"

Novosti online

12. 01. 2022. u 14:22

TRENER Denvera Majk Meloun rekao je da je najbolji igrač Nagetsa Nikola Jokić najnepoštovaniji MVP u istoriji NBA lige, prenose američki mediji.

ЈОКИЋ НАЈНЕПОШТОВАНИЈИ МВП У ИСТОРИЈИ! Мелоун прозива америчку јавност: Потражите у речнику појам доследност и наћи ћете Николину слику

FOTO: AP

- Mislim da je on najnepoštovaniji MVP koga mogu da se setim, u smislu pažnje i tretmana kod javnosti - rekao je Meloun na konferenciji za medije posle meča sa LA klipersima i dodao:

- Ako otvorite rečnik i potražite reč doslednost, tamo ćete naći Nikolinu sliku. To nas vraća na "balon", pa na prošlu sezonu od 72 utakmice, a ove sezone smo znali da će Džamal Marej biti van terena duži period. Kada na listu povređenih dodate i Majkla Portera Juniora i Pi Džej Dozira, Jokićev učinak postaje još neverovatniji - zaključio je Meloun.

Ove sezone srpski centar prosečno postiže 25,8 poena, uz procenat šuta od 56 odsto, uz 14,2 skoka i sedam asistencija.

Denver je trenutno na šestom mestu Zapadne konferencije sa 20 pobeda i 19 poraz.

BONUS VIDEO: Od dobroćudnog debeljuce do najboljeg košarkaša na svetu

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (1)

TESTAMENT MARINKA ROKVIĆA: Otkriveno šta je pevač ostavio vanbračnom sinu