JOKIĆ OSTAVIO AMERE U ČUDU: Nikolina izjava o kojoj se priča

Novosti online

31. 01. 2022. u 09:15

KOŠARKAŠI Denvera pobedili su prošle noći u gostima ekipu Milvokija sa ubedljivih 136:100, uz još jednu dobru partiju Nikole Jokića kojem je nedostajao jedan skok za 13. tripl-dabl u sezoni.

ЈОКИЋ ОСТАВИО АМЕРЕ У ЧУДУ: Николина изјава о којој се прича

Foto: AP

Aktuelni MVP NBA lige je postigao 18 poena, uz 15 asistencija i devet skokova za samo 28 minuta na parketu.

- Super utakmica za nas, šutirali smo i imali smo sjajne procente. Imali smo dosta asistencija i samo devet izgubljenih lopti. Savršena utakmica, teško nas je dobiti kada igramo ovako. Jedna od naših boljih utakmica otkako sam došao u Denver, dali smo 136 poena - rekao je Nikola Jokić

Srpski centar je prokomentarisao i svoj odnos sa Janisom Adetokumbom.

- Mislim da svi mi strani igrači imamo neku vrstu povezanosti. Ne znam šta je to tačno... Dolazimo iz različitih zemalja, možda je to konekcija. On i njegov brat su sjajni momci, uradili su neke fantastične stvari u Milvokiju. To je neko na koga možete da gledate kao uzora. Cenim ga. Stavlja toliko pritiska na protivnike i odvlači pažnju na sebe, otvara saigrače.

U publici je bilo dosta navijača iz Srbije, a jedna novinarka prebrojala je da je na tribinama videla ukupno 17 zastava naše zemlje.

- Naravno, mnogo mi je značilo, zna se koliko mi podrška ljudi iz Srbije znači. Uvek je velika čast igrati ispred njih. Videti zastave, čuti naš jezik i navijanje, uvek je mnogo lepo.

Na kraju, novinare je zanimalo da li Jokić više uživa kada poentira ili kada asistira. A onda ih je Srbin ostavio u čudu.

- Moj nekadašnji trener je rekao da poeni čine jednu osobu srećnom, a da asistencija čini dve osobe srećnim. Sjajno je asistirati - zaključak je Nikola, a baš ta poslednja rečenica je oduševila Amere koji još jednom ističu u prvi plan skromnost srpskog košarkaša.

Dok se svi utrkuju da ubace što više poena, Jokiću je prioritet da asistira, pa je definitivno možda i najbolji centar asistent koga je NBA liga ikada videla.

BONUS VIDEO Kako je Beograd dočekao košarkaše koji su u Indijanapolisu dobili i "Drim tim"

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (1)

ŠIPTARI IZVUKLI DEBLJI KRAJ: Luda tuča Albanaca i Rumuna na Kamp nou u Barseloni (VIDEO)