"NA PRAVOM MESTU U PRAVO VREME" Nikola Jokić o blokadi godine kojom je doneo pobedu protiv Toronta (VIDEO)

Novosti online

13. 02. 2022. u 12:16

TEMA dana u Denveru ali i među svim ljubiteljima košarke u SAD je blokada kojom je Nikola Jokić doneo pobedu nagetsima protiv Toronto reptorsa.

НА ПРАВОМ МЕСТУ У ПРАВО ВРЕМЕ Никола Јокић о блокади године којом је донео победу против Торонта (ВИДЕО)

FOTO: AP

MVP lige je u poslednjim trenucima meča spustio rampu Anunobiju i tako zaustavio niz od osam pobeda reptorsa, a sebi obezbedio poklon od trenera Melouna.

– Nisu tako skakali što je pobedio, nego što mi je uzeo lančić iz ruku! Čak i pre nego što sam objavio ko je najbolji, prišao mi je i rekao, ‘uzeću ja ovo’. Stavio ga je oko vrata i cela svlačionica je poludela od radosti. Pobedio me je. Očigledno, bila je ovo još jedna blokada Jokića koja rasprodaje sve karte. Neverovatan potez je bila ta blokada na Anuobiju – rekao je Majk Meloun.

- Bila nam je ovo druga vezana utakmica. Pobedili smo i to je najvažnije. Interesantna utakmica, smenjivali smo se u vođstvu. Na kraju su oni imali šansu, Vanvlit je šutirao trojku odbila im se lopta u ruke. Uspeo sam da izblokiram Anunobija koji njije imao mnogo vremena za šut. Bio sam na pravom mestu u pravo vreme - dobar blok i drago mi je da je tak ozavršilo - zaključio je Jokić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

SRBI NAPRAVILI SKANDAL Švajcarci besni zbog navijača i povika Kosovo je Srbija...