SRBIN IZNENADNO DOBIO MILION I PO DOLARA! Proslavio poklon u svom stilu (VIDEO)

D. N.

15. 02. 2022. u 09:10

KADA biste iznenada dobili milion i po dolara, verovatno biste bili veoma srećni. Jednom našem sunarodniku to se upravo i dogodilo.

СРБИН ИЗНЕНАДНО ДОБИО МИЛИОН И ПО ДОЛАРА! Прославио поклон у свом стилу (ВИДЕО)

Foto: Depositphotos

Aleksej Pokuševski je minule NBA noći imao dva razloga za radost.

Najpre, kada se podvukla crta posle zimskog prelaznog roka u najjačoj ligi sveta, ispostavilo se da se klub našeg košarkaša Oklahoma Siti našao čak 23 miliona dolara ispod minimalnog iznosa koji je propisan za plate igrača.


I, u tim situacijama, klub je obavezan da višak novca, u ovom slučaju 23 miliona, podeli postojećem igračkom kadru. A kako u ekipi Tandera, kao i u svim drugim NBA ekipama, ima 15 košarkaša, svakome od njih pripalo je oko milion i po dolara.


Sa tim saznanjem zaigrali su protiv Njujork Niksa i - pobedili ih, sa 123:127 posle produžetka.

Pokuševski je tom trijumfu doprineo naizgled skromno: ubacio je dva poena, postignuta vrlo spretnim snalaženjem u prodoru...


... a pritom je šutirao 1/6 na ovom meču, od čega 0/3 sa distance. Za 20 minuta na parketu ostvario je i četiri skoka, te po jednu asistenciju i osvojenu loptu, ali, kako je to rekao trener Mark Dejgnolt posle meča, "nikada nije video tako samouverenog Pokua kao ovoga puta".


I, zaista, mladi Pokuševski je pre svega odlično igrao u odbrani, a sa njim na parketu Tanderi su dali deset poena više nego što su primili. A pobedili su, jelte, sa +4, i to posle produžetka.


I ovoga puta zablistao je NBA početnik u redovima Oklahoma Sitija Džoš Gidi (28 poena, 12 asistencija, 11 skokova), 30 poena je ubacio Man, a 23 Bejzli.

Kod nesrećnih Niksa, koji su se "u svom stilu" spetljali u završnici, najviše su se istakli Rendl sa 30 poena, 13 skokova, deset asistencija (i sedam izgubljenih lopti), te Furnije sa 29 poena.

BONUS VIDEO Kako je Beograd dočekao košarkaše koji su u Indijanapolisu dobili i "Drim tim"

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

TESTAMENT MARINKA ROKVIĆA: Otkriveno šta je pevač ostavio vanbračnom sinu