MA KAKVA KOŠARKA, ŠTALA JE ZAKON: Nikola Jokić ostavio Amere u čudu

Novosti online

12. 05. 2022. u 08:07

KOŠARKA je za njega igra koju igra najbolje na svetu, ali ima stvari koje Nikolu Jokića čine srećnijim od igre pod obručima.

МА КАКВА КОШАРКА, ШТАЛА ЈЕ ЗАКОН: Никола Јокић оставио Амере у чуду

FOTO: N. Skenderija

Naime Srbin je završio sezonu, napustio SAD, otišao u svoj Sombor i uživa za sve pare, dok preko okeana stižu priznanja.

NBA liga je noćas i zvanično objavila da je Nikola Jokić drugi put zaredom postao MVP u najjačoj i najprestižnijoj košarkaškoj ligi na svetu.

Pošto je rukovodstvo Denvera dobilo potvrdu i ranije, oni su seli u avion u Koloradu sa trofejom u ruci i poleteli put Srbije da iznenade Nikolu u Somboru.

Prvi put nagrada za najkorisnijeg igrača je dodeljena na ovaj način, a Nikola Jokić je istakao da je bio iznenađen i da je to vrlo emotivan momenat za njega.

Kako je Jokić ranije najavio da neće moći da dođe na dodelu nagrade, tim Denvera je odlučio da njihova delegacija doputuje u Sombor i srpskom asu uruči ovo priznanje.

Po dobijanju nagrade, Nikola je dao intervju iz svoje štale u Somboru, što je potpuno zaprepastilo novinare TNT-a, koji su konstatovali da nikada ranije nagrada nije uručena u štali. Tako je Nikola moćnim rečima objasnio koliko mu znači ovo priznanje.

Srpski centar je strpljivo odgovarao na pitanja, a intervju je, pogotovo za Amerikance, bio drugačiji u svakom smislu. Nikola je vrlo emotivno govorio, a nalazio je dovoljno prostora i za šalu. Tako se iza njega vidi jedan od omiljenih konja, dok je intervju remetio lavež psa, što je, naravno, Somborac primetio.

- Pas umire ovde.... - rekao je Nikola ozbiljno i potom prasnuo u smeh, baš kao i novinar:

- Šalim se, dobro je, dobro je... Ne umire... - rekao je Nikola, dok američki novinar Erni Džonson nije uspevao da se suzdrži od smeha.

Da podsetimo, Jokić je u tekućoj sezoni prosečno beležio 27,1 poen, uz 13,8 skokova i 7,9 asistencija.

Srbin je ove sezone postao prvi igrač u istoriji lige sa najmanje 2.000 poena, 1.000 skokova i 500 asistencija i 13. košarkaš u istoriji sa dva uzastopna MVP priznanja NBA lige.

BONUS VIDEO: Kako je Jokić postao najbolji košarkaš kada se tome ama baš niko nije nadao?

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

CELA DVORANA SE POKLONILA BODIROGI: Evo kakva je bila njegova rekacija (VIDEO)