KK AKADEMAC DOMAĆIN PRIJATELJIMA IZ KOŠARKAŠKOG SAVEZA: Košarka se ponovo igra u Opštini Nova Crnja

B.G.

12. 05. 2022. u 18:30

KOŠARKAŠKA delegacija KSS i KSV, na čelu sa generalnim sekretarom Zlatkom Bolićem, predsednikom KSV Savom Rajkovićem i specijalnim savetnikom Brankom Lozanovim, u petak 13. maja imaće prijem kod rukovodstva opštine Nova Crnja

КК АКАДЕМАЦ ДОМАЋИН ПРИЈАТЕЉИМА ИЗ КОШАРКАШКОГ САВЕЗА: Кошарка се поново игра у Општини Нова Црња

FOTO: KK Akademac

Zatim će u novoizgrađenoj dvorani Dušan Silni u Srpskoj Crnji,  posetiti mlade košarkaše Akademca i prisustvovati javnom treningu koji će držate Miodrag Vesković, nekadašnji selektor ženske reprezentacije Jugoslavije.

- Dugo se u celoj opštini, a posebno u Srpskoj Crnji nije igrala seniorska košarka, na sreću posle dve decenije krenuli smo opet da igramo Letnju ligu - kaže Dragan Daničić, zamenik predsesnika opštine Nova Crnja, uz napomenu da se u Srpskoj Crnji rađa nova generacija talentovanih košarkaša i da su, uz prepune tribine velelepne i veoma funkcionalne dvorane, oni sjajna budućnost sporta u Đurinoj Varoši i svim okolnim mestima na teritoriji opštine Nova Crnja.


 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

SRBI NAPRAVILI SKANDAL Švajcarci besni zbog navijača i povika Kosovo je Srbija...