"ZADOVOLJAN SAM, ALI..." Željko Obradović o lekciji koju je Partizan održao Podgoričanima i plasmanu u ABA finale

Novosti online

22. 05. 2022. u 23:29

PARTIZAN je sjajno odigrao majstoricu polufinala ABA lige protiv Budućnosti, pa i ne čudi zadovoljstvo trenera crno-belih, Željka Obradovića.

ЗАДОВОЉАН САМ, АЛИ... Жељко Обрадовић о лекцији коју је Партизан одржао Подгоричанима и пласману у АБА финале

Foto: M. Vukadinović

U grotlu nekadašnjeg "Pionira", Partizan je deklasirao ekipu Budućnosti i prošao u ABA finale, posle čega je strateg crno-belih istakao:

- Zadovoljan sam, odigrali smo izuzetno dobru utakmicu. Odbrana je bila na željenom nivou, a i napad. Tokom prve dve deonice stekli smo veliku prednost a onda smo to ozbiljnom igrom održavali do kraja utakmice. Naravno, hvala našim navijačima na velikoj podršci - rekao je najpre Željko Obradović.

On je istakao da ekipa koju vodi može još bolje da igra:


- Svaki meč ima svoje dobre i svoje loše strane. U ovom današnjem, nije bilo mnogo loših, ali ja sam siguran da mi možemo i bolje i više. Nadam se, a i verujem, da ćemo biti na izuzetno visokom nivou i tokom finala - naglasio je trener Partizana.

Ističući da mu je mnogo drago što su mečevi s Podgoričanima prošli u fer-plej atmosferi, zaključio je ovako:

- Iskreno govoreći, bio bih zadovoljan da u finalnoj seriji budemo na nivou na kojem smo bili, ali zaista iskreno verujem da možemo bolje i više, kako u odbrani, tako i u napadu.

U finalu regionalne lige Partizan će igrati protiv pobednika majstorice u kojoj se, u ponedeljak od 19 časova, sastaju Crvena zvezda i Cedevita Olimpija.

BONUS VIDEO: Legenda Partizana o majstoricama ABA lige

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

SRBI NAPRAVILI SKANDAL Švajcarci besni zbog navijača i povika Kosovo je Srbija...