GOTOVO JE: Zvezda i Partizan zajedno u Evroligi

Novosti online

24. 05. 2022. u 10:54

FENOMENALNA vest stiže iz Grčke.

ГОТОВО ЈЕ: Звезда и Партизан заједно у Евролиги

FOTO: M. Vukadinović

Iako je prvi čovek Evrolige Đordi Bertomeu nedavno rekao da će dva kluba iz ABA lige teško igrati najelitnije košarkaško takmičenje, u utorak se pojavila nova informacija, koja kaže da će Zvezda i Partizan zajedno u elitu.

To je objavio Aris Barkas, urednik portala Eurohups, i to dan pred sastanak akcionara Evrolige koji je zakazan za sredu.

- Sa Zvezdom i Partizanom u finalu ABA lige skoro je sigurno da će poslednja tri mesta u Evroligi pripasti srpskim klubovima i Valensiji - napisao je Barkas, koji je najuticajniji novinar u igri pod obručima.

Podsećanja radi, večiti u petak počinju finalnu seriju ABA lige i šampion regionalnog takmičenja će zagarantovano igrati u EL, dok se šansa za drugi srpski klub javila nakon informacije da će Bursa odustati od pozivnice zbog nemogućnosti za budžet od sedam miliona.

I tako se definitvno došlo do trojke Crvena zvezda, Partizan i Valensija u Evroligi. A tamo su već Real Madrid, Barselona, Baskonija, Makabi, Olimpijakos, Panatinaikos, Fenerbahče, Anadolu Efes, Olimpija Milano, Žalgiris, Bajern, Alba i Asvel, Virtus, Monako.

BONUS VIDEO: KAD DRŽAVA BRINE O ŠAMPIONIMA: Kako su se nizali uspesi Srbije u 2021. godini

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

RAZMIŠLJALA SAM DA SE ZAMONAŠIM: Tanja Bošković je zamalo napustila sve i otišla u manastir