"ZNAMO KOLIKO JE OVO RIVALSTVO VELIKO!" Ledej: Mi smo tim koji nikada ne odustaje, imamo ogromne ambicije

Novosti online

04. 06. 2022. u 08:16

PETA utakmica odlučiće o šampionu AdmiralBet ABA lige. Oduševljenje posle neverovatne partije protiv večitog rivala nije mogao da sakrije košarkaš crno-belih Zek Ledej.

ЗНАМО КОЛИКО ЈЕ ОВО РИВАЛСТВО ВЕЛИКО! Ледеј: Ми смо тим који никада не одустаје, имамо огромне амбиције

FOTO: M. Vukadinović

Jedan od najboljih igrača u timu Željka Obradovića istakao je da je ekipa pratila plan igre i da se sada svi okreću pripremi narednog duela.

- Pratili smo plan igre. Sada moramo da nastavimo dalje i da razmišljamo o petoj utakmici. Uživali smo u pobedi, sada sledi priprema za naredni duel - rekao je Ledej.

Zvezde je bolje otvorila meč, povela ja sa 14:22, ali Partizan je nestvarnom serijom 35:7 odgvorio i već tada rešio pitanje pobednika.

- Znali smo da moramo da pratimo dogovor i plan igre. Oni su u tim trenucima pogodili neke šuteve. Međutim, mi smo tim koji nikada ne odustaje. Borili smo se, pobedili. Idemo dalje.

Motiva za njega i drugove nije izostajalo, uprkos tome što su tribine u velikoj meri bile prazne zbog kazne koju su istakli čelnici regionalnog takmičenja.

- Dovoljna motivacija je to što se igra derbi i što nam je protivnik Zvezda. Znamo svi koliko je to rivalstvo veliko. Imamo velike ambicije, moramo da ostanemo fokusirani.

FOTO: M. Vukadinović

Partizan je odigrao maestralnu utakmicu, posebno u napadu - postigao je čak 112 poena.

- Napadački smo bili sjajni, ali i u odbrani i to je bio ključ. Treba tako da nastavimo, može to mnogo da nam pomogne u narednom meču.

Došlo se do kraja, ostala da se odigra još majstorica, a ulog je jasan - pehar šampiona AdrmiralBet ABA lige.

- Ne smemo da razmišljamo na taj način. Fokus mora da bude samo na pobedi. Dobili smo dve, moramo i sledeću. Ne možemo o tome da mislimo.

Za obe ekipe slede dva dana pauze, pa u ponedeljak od 20 sati utakmica.

- Svaka utakmica je drugačija. Razgovaraćemo posebno o tome. Tokom vikenda ćemo se malo odmoriti i spremaćemo se za peti meč. Atmosfera će biti velika, doći će oni sa puno energije.

Novinare je za kraj zanimalo da prokomentariše rivalstvo večitih, kao i da li je to očekivao kada se zadužio crno-belu opremu.

- Nisam imao neka posebna očekivanja, uživamo i moja porodica i ja da igramo u ovakvom ambijentu. Na kraju dana mi smo tu da pobeđujemo i to je ono što moramo da radimo da bismo ostvarili ciljeve - zaključio je Ledej.

Podsetimo, Partizan je u četvoj utakmici slavio ubedljivo sa 112:84.

BONUS VIDEO: Čarke u Pioniru, Trifunović isključen

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

ŠIPTARI IZVUKLI DEBLJI KRAJ: Luda tuča Albanaca i Rumuna na Kamp nou u Barseloni (VIDEO)